Nagradna igra: Spoznaj heroje 2009

Tudi letos so rokometaši kluba Gorenje pripravili koledar, na katerem predstavljajo rokometaše svoje članske ekipe. Koledar za leto 2009 je naravnost super ...

18. 12. 2008

... saj simpatične rokometaše postavlja v vlogo pravih superherojev.

Za ‘facebook’ generacijo

S svojo mladostno, stripovsko izvedbo koledar nagovarja predvsem mlade in vse tiste, ki svoji domišljiji še vedno puščajo prosto pot.

Kot superheroji, ki jim očitno ni težko poprijeti niti za vsakdanja opravila, so se predstavili: Adnan Harmandić, reprezentant BiH (januar), gruzijski reprezentant Sergo Datukašvili (februar), Rok Golčar (marec), hrvaški reprezentant Ivan Čupić (april), slovenski reprezentant Boštjan Kavaš (maj), mladinski slovenski reprezentant Niko Medved (junij), presenečenje letošnje MIK 1. lige Marko Bezjak (julij), Aleš Sirk (avgust), prihodnost slovenskih vratarjev Matevž Skok (september), kapetan ekipe in nekdanji slovenski reprezentant Sebastjan Sovič (oktober), slovenski reprezentant Matjaž Mlakar (november) in srbski reprezentant Momir Rnič (december).

Koledar je že v prodaji

... ti pa ga lahko dobiš brezplačno, če boš pravilno odgovorila na naslednje nagradno vprašanje:

  • Superheroji predstavljajo v koledarju tudi nekatere izdelke svojega generalne sponzorja. Za katero podjetje gre?
Med prispelimi pravilnimi odgovori, ki bodo opremljeni tudi s točnimi podatki sodelujoče v nagradni igri (ime, priimek, naslov in telefonska številka), bomo izžrebali pet srečnic ali srečnežev.

Svoj odgovor (preveri na slikah v fotogaleriji) skupaj s svojimi podatki pošlji na nagrade@adriamedia.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri