Nagradna igra: Še enkrat 17

Bi si rada ogledala film Še enkrat 17 z Zacom Efronom v glavni vlogi, ki na velika platna prihaja 30. aprila?

21. 4. 2009

Dobra novica za vse oboževalke mladega zvezdnika Zaca Efrona – na velika platna namreč prihaja film Še enkrat 17 (17 Again), v katerem igra skupaj z Leslie Mann, Thomasom Lennonom, Michelle Trachtenberg, Sterlingom Knightom, Meloro Hardin in Matthewjem Perryjem.

Za kaj gre?

V filmu Zac igra 17-letnega Mika O'Donnella, ki v zadnjem letniku srednje šole živi sanjsko življenje. Je čeden in priljubljen fant, predvsem pa junak košarkaškega moštva in tik pred tekmo, ki bo zapečatila njegovo prihodnost … Ravno v tistem trenutku pa mu njegovo dekle Scarlet zaupa, da je noseča. Mike sprejme ključno odločitev v svojem življenju in se odpove košarki, zagotovljeni štipendiji ter se odloči poročiti s Scarlet.

Kaj če bi se odločil drugače?

Po 20 letih Mikovo nekoč svetlo prihodnost zasenči niz neuspehov – v službi se mu izmuzne napredovanje, njegov zakon razpade, dveh najstniških otrok pa sploh ne pozna … V tem zanj brezizhodnem položaju se Mike preda samopomilovanju in pomisli, kako bi bilo, če bi bil ponovno star 17 let …

Nenavadno darilo

Po na videz naključnem srečanju s skrivnostnim hišnikom Mike prejme čudežno darilo in ko se naslednjič pogleda v ogledalo, ugotovi, da se je po zunanjosti spremenil v 17-letnika, v sebi pa je ostal star 37 let. Še ene priložnosti se razveseli in takrat se njegova dogodivščina šele začne …

Nagradna igra

Kaj bi storila ti, če bi ti življenje dalo še eno priložnost? Preden začneš razmišljati o tej sicer neverjetni možnosti, odgovori na nagradno vprašanje in si pribori nagrado. Podeljujemo namreč dvakrat po dve vstopnici za premiero, ki bo v sredo, 29. aprila ob 19. uri zvečer. Kot tolažilno nagrado pa eni bralki podarjamo originalni plakat z Zacom Efronom, ki si ga bo lahko obesila na steno v svoji sobi.

Nagradno vprašanje:

  • Koga v filmu Še enkrat 17 igra mladi igralec Zac Efron?
nagrade@adriamedia.si

Pa srečno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri