Nagradna igra: Še enkrat 17

Bi si rada ogledala film Še enkrat 17 z Zacom Efronom v glavni vlogi, ki na velika platna prihaja 30. aprila?

21. 4. 2009

Dobra novica za vse oboževalke mladega zvezdnika Zaca Efrona – na velika platna namreč prihaja film Še enkrat 17 (17 Again), v katerem igra skupaj z Leslie Mann, Thomasom Lennonom, Michelle Trachtenberg, Sterlingom Knightom, Meloro Hardin in Matthewjem Perryjem.

Za kaj gre?

V filmu Zac igra 17-letnega Mika O'Donnella, ki v zadnjem letniku srednje šole živi sanjsko življenje. Je čeden in priljubljen fant, predvsem pa junak košarkaškega moštva in tik pred tekmo, ki bo zapečatila njegovo prihodnost … Ravno v tistem trenutku pa mu njegovo dekle Scarlet zaupa, da je noseča. Mike sprejme ključno odločitev v svojem življenju in se odpove košarki, zagotovljeni štipendiji ter se odloči poročiti s Scarlet.

Kaj če bi se odločil drugače?

Po 20 letih Mikovo nekoč svetlo prihodnost zasenči niz neuspehov – v službi se mu izmuzne napredovanje, njegov zakon razpade, dveh najstniških otrok pa sploh ne pozna … V tem zanj brezizhodnem položaju se Mike preda samopomilovanju in pomisli, kako bi bilo, če bi bil ponovno star 17 let …

Nenavadno darilo

Po na videz naključnem srečanju s skrivnostnim hišnikom Mike prejme čudežno darilo in ko se naslednjič pogleda v ogledalo, ugotovi, da se je po zunanjosti spremenil v 17-letnika, v sebi pa je ostal star 37 let. Še ene priložnosti se razveseli in takrat se njegova dogodivščina šele začne …

Nagradna igra

Kaj bi storila ti, če bi ti življenje dalo še eno priložnost? Preden začneš razmišljati o tej sicer neverjetni možnosti, odgovori na nagradno vprašanje in si pribori nagrado. Podeljujemo namreč dvakrat po dve vstopnici za premiero, ki bo v sredo, 29. aprila ob 19. uri zvečer. Kot tolažilno nagrado pa eni bralki podarjamo originalni plakat z Zacom Efronom, ki si ga bo lahko obesila na steno v svoji sobi.

Nagradno vprašanje:

  • Koga v filmu Še enkrat 17 igra mladi igralec Zac Efron?
Odgovor pošlji na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si do torka, 28. aprila in ne pozabi pripisati svojih podatkov (ime, priimek, naslov in telefonsko številko). Imena nagrajencev bodo dan pred premiero objavljena na naši spletni strani.

Pa srečno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri