Nagradna igra: Salsa & Disco Karneval

Če še razmišljaš, katere pustne zabave se boš letos udeležila, ne razmišljaj več.

1. 2. 2010

Na pustno soboto, 13. februarja, se bodo ob 21. uri na Gospodarskem razstavišču zbrale vse pustne šeme, ki želijo s plesom dočakati jutro.

Žurka na dveh prizoriščih

Če si zabave željna tudi ti, se pridružite Salsa & Disco Karnevalu, kjer si bo lahko dala duška na kar dveh različnih plesiščih, inspiracijo za nadaljnje plesne korake pa črpala tudi iz šov programa.

Svoje znanje salse boš lahko preizkusila na salsa plesišču, kjer bosta za vroče latino ritme skrbela priljubljena Dj Panchito in Dj Rocco. Če pa bi raje zaplesala ob največjih disco uspešnicah 70ih in 80ih let, pa bo pravo mesto zate dvorana z disco plesiščem, kjer bo maškare podžigal Dj Dekky.

In ne spreglej! V pustni kostum se splača vložiti tudi nekaj več truda, saj bo najboljša in najbolj izvirna maska na Salsa & Disco Karnevalu tudi bogato nagrajena.

Predprodaja vstopnic:

Nagradna igra

... na spletnem cosmu ob tej priliki podarjamo tudi dve vstopnici za pustno obarvan Salsa & Disco Karneval. In saj veš: če bi rada postala lastnica ene od dveh brezplačnih vstopnic, odgovori na naslednje nagradno vprašanje:

Na katerih dveh plesiščih se boš lahko naplesala na pustno soboto na Gospodarskem razstavišču?

a)       salsa in house
b)       disco in house
c)       salsa in disco

Pravilni odgovor (s katerim, verjamemo, da ne boš imela veliko težav) pošlji na nagrade@adriamedia.si. Pripiše še svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko številko).

Nagrajenke bo kot vedno določil žreb.