Nagradna igra: Pravi svetovni popotnik

V naše spletno uredništvo so našli pot trije popolni popotniški vodniki. Ob listanju prvega te bo zamikal romantični Pariz, drugega si boš zaželela vzeti v roke, ko se boš odpravljala na Dunaj ...

24. 7. 2008

... tretji pa te bo prepričal, da si vsaj enkrat v življenju zagotovo ogledaš Provanso.

Trenutno najboljši vodniki

... tako vsaj menijo bralci uglednih časnikov Guardian in Observer.

Vsi trije vodniki so opremljeni z nazornimi in ličnimi fotografijami, ilustracijami in nadvse praktičnimi zemljevidi. Z njihovo pomočjo se boš v tujem mestu znašla tako, kot bi bila tam doma. Opisi in orisi vseh glavnih znamenitosti, prerezi in načrti, tlorisi in narisi pa ti jih bodo uspeli približati z vseh mogočih zornih kotov. Umanjkali ne bodo niti seznami restavracij, prenočišč, prevoznih sredstev, pa tržnic in festivalov, turističnih destinacij in zabavišč ...

Vodnike, ki ti bodo pokazali, kar ti drugi lahko le povedo, si lahko ogledaš in jih celo ‘prelistaš’ tudi tukaj.

Nagradno vprašanje

Če si želiš enega od tria najboljših vodnikov (Pariz, Dunaj in Provansa) ta hip, odgovori na naslednje nagradno vprašanje:

  • Kako se imenuje spletna stran – največja spletna knjigarna - Mladinske knjige?
Vprašanje verjetno ne bo pretežko (če pa je dilema res huda, klikni tukaj). Odgovor, skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) Pa pošlji na nagrade@adriamedia.si.

Z nekaj sreče boš prejemnica enega od teh čudovitih vodnikov prav ti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri