Nagradna igra: Pozabi Saro!

Gremo v kino? V naše uredništvo sta 'zašli' dve dvojni vstopnici za ogled romantično komičnega filma Pozabi Saro, s katero si boš utrla pot v katerikoli Kolosej v Sloveniji!

23. 4. 2008

Universal Pictures in Karantanija cinemas na velikih platnih predstavljata romantično komedijo Pozabi Saro, ki je bila minuli teden drugi najbolj gledani film onstran luže.

Ko ljubezen boli

Peter Bretter, glasbenik, ki je bil skoraj šest let srečen s svojim dekletom, televizijsko zvezdnico Saro Marshall, ji držal torbico in se umikal iz kadra, ko so jo obletavali fotografi, jo spremljal na rdeči preprogi in za njeno televizijsko serijo pisal glasbo, iznenada izve, da je zveze konec. Sarah ga pusti. Brez opozorila. Peter niti slutil ni, da je kaj narobe. Da bo šok še večji, mu Sarah pove, da ima drugega ...

Nagradno vprašanje

Če bi si rada film ogledala skupaj s svojim fantom, prijateljem ali prijateljico, odgovori na nagradno vprašanje:

  • Kako je ime otoku, kjer Peter, v želji, da si zaceli zlomljeno srce, naleti prav na svojo bivšo in njenega novega fanta?
nagrade@adriamedia.si

P.S. Vse, ki pridno sodelujete v naših nagradnih igrah, ob tej priliki še naprošamo, da kar najmanj spreminjate naslov na elektronski pošti, saj se v naš nagradni zbiralnik zliva veliko najrazličnejše pošte, in kaj lahko se zgodi, da vas zaradi spremenjenega naslova pri žrebu nehote spregledamo.