Nagradna igra: Počitnice za odrasle

Spet te vabimo v kino! Tokrat na ogled filma Počitnice za odrasle, nagradne vstopnce pa bodo veljale za katerikoli Kolosej v Sloveniji.

16. 10. 2009

Štirje pari se odpravijo v tropsko letovišče, namenjeno zakonskim terapijam. Na žalost se prijatelji ne zavedajo, da počitniški raj ni namenjen zgolj zabavi, temveč se za privlačno kuliso skrivajo zahtevni programi skupinskih vadb, psiholoških pogovorov in testov samospoznavanja. Postopoma se razkrijejo številne zamolčane skrivnosti, skrite želje in dolgoletna nezadovoljstva, kar vsem vpletenim povzroči številne zabavne zadrege.

Nagradno vprašanje

Če si želiš postati srečna izžrebanka, ki bo z eno od dveh dvojnih kart s seboj v kino vzela še prijatelja ali prijateljico, odgovori na naslednje nagradno vprašanje:

  • Kdaj se bo dotični film pričel prikazovati v slovenskih Kolosejih (torej v Mariboru, Ljubljani in Kopru)?

Namig: Odgovor išči tukaj!

Pravilen odgovor pošlji - skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) - na nagrade@adriamedia.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri