Nagradna igra: Pasja šola na karticah

Imaš kužka? Pa te uboga? Kakorkoli že, vsak lastnik enega takšnih kosmatincev bi bil vesel paketa, v katerem so lične učne kartice namenjene vzgoji kužka, pregleden priročnik in praktičen trak s priponko ...

19. 3. 2008

Kužke imaš tako in tako rada, si pa srčno želiš, da bi ga kdaj pa kdaj lahko vzela s seboj na popoldanski tek v obljuden park ali na avtobus in na sprehod v mestni vrvež. Pa si ne upaš! Ker je kuža preveč svojeglav, ker ga neznani ljudje plašijo in drugi psi 'ogrožajo', ker mu na gobček 'udari' pena, ko zagleda potepuškega muca, ker ...

Pasja šola na karticah

Vse to in še več pa je mogoče, če kužka izšolaš. In brez skrbi – kužki so bistra in hitroučljiva bitja!

Pasjih šol je po Sloveniji v zadnjih nekaj letih izraslo kar nekaj, zato ga seveda lahko vpišeš v kakšno od njih, kaj lahko pa bi ga s priročno Pasjo šolo na karticah naučila vsega, kar mora vedeti, tudi sama!

Paket za šolanje kužka vsebuje:

  • 40 učnih kartic, ki pojasnjujejo vse pomembne vzgojne vaje (od najbolj preprotih do zahtevnejših),
  • trak s priponko, da boš učno kartico, iz katere se trenutno učita, lahko vzela s seboj v park,
  • priročnik, v katerem si boš lahko prebrala osnovna načela o vzgoji psa in si pomagala z najbolj priporočljivo kombinatoriko vseh štiridesetih učnih kartic.

Nagradno vprašanje

Takšen primerek pasje šole na karticah hranimo tudi v našem spletnem uredništvu. Žreb jo bo namenil tisti med vami, ki bo pravilno odgovorila na nagradno vprašanje:

  • Kdo je avtorica Pasje šole na karticah?
nagrade@adriamedia.si