Nagradna igra: Oglej si seksi srhljivko Popolni tujec

Cosmo podarja 5-krat po 2 vstopnici za ogled srhljivke Popolni tujec, v kateri med drugimi igrata Halle Berry in Bruce Willis, v kateremkoli slovenskem Koloseju.

17. 4. 2007

O filmski zgodbi

Seksi srhljivka Popoln tujec gledalcu zastavlja vprašanje, kako daleč je človek pripravljeni iti, da bi ohranil skrivnost.

Raziskovalna novinarka Rowena Price (Halle Berry) izve, da je v prijateljičin umor morda vpleten vplivni marketinški strokovnjak Harrison Hill (Bruce Willis). S pomočjo sodelavca Milesa Haleyja (Giovanni Ribisi) se poda v raziskovanje pod krinko.

Izdaja se za Katherine, začasno pomočnico pri agenciji, in za Veronico, s katero Hill flirta na spletu. Rowena svoj plen obkroži z vseh strani, a potem odkrije, da identitet ne spreminja samo ona. Bolj kot se bliža resnici, bolj spoznava, kako daleč ljudje gredo, da bi jo obvarovali.

Film je režiral James Foley.

Kako do nagrade?

Če se želiš potegovati za vstopnici, nam na nagrade@adriamedia.si pošlji pravilen odgovor, skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonska in davčna številka). Nagrajenke bo določil žreb.

Nagradno vprašanje:

Naštej vsaj dva filma, v katerih je igrala Halle Berry.