Nagradna igra: Oglej si komedijo Norbit

Cosmo tokrat podarja 2-krat po 2 vstopnici za ogled komedije Norbit v kateremkoli slovenskem Koloseju. - Sodeluj!

15. 3. 2007

Scenarij za komedijo Norbit je nastal po zgodbi bratov Eddija in Charlesa Murphyja. Zamisel za film sta dobila na internetu.

Naletela sta na filmček, v katerem sta se mož in žena sredi ulice pošteno mikastila. Mimogrede, ženska je zmagovala. Zato sta napisala zgodbo o trpinčenem možu. Toda ker je prišla izpod peresa bratov Murphy, je dvoplastna – v bistvu resna, površinsko pa skrajno norčava in polna norih, nenavadnih likov.

O filmski zgodbi

Po odraščanju v sirotišnici odrezavega Wonga se nesamozavestni Norbit po čudnih naključjih poroči z obilno Rasputio. Zaradi kronične naivnosti Norbit šele ob srečanju z mladostno simpatijo Kate uvidi, kako nesrečen je v zakonu, toda da bi se znebil nesramne žene, njenih nasilnih bratov in dvoličnega Katinega prijatelja, poleg obilice poguma potrebuje tudi veliko sreče in pomoči pravih prijateljev.

V kar trojni vlogi Norbita, Rasputie in Wonga bo tvoje smejalne mišice razgibal kralj situacijske komike Eddie Murphy.

Scenarij: Jay Scherick in David Ronn

Režija: Brian Robbins

Igrajo: Eddie Murphy, Thandie Newton, Terry Crews, Clifton Powell, Mighty Rasta, Coba Gooding Jr., Eddie Griffin idr.

Kako do vstopnic?

Če si želiš ogledati film, pošlji svoje podatke (ime in priiemk, naslov, davčno in telefonsko številko) na nagrade@adriamedia.si. Nagrajenki bo določil žreb.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri