Nagradna igra: Na robu ljubezni

Iščemo dve srečnici, ki si bosta v družbi prijatelja ali prijateljice ogledali film Na robu ljubezni.

30. 9. 2008

Radio Antena podarja dve vstopnici za dve osebi za premierni ogled filma:

  • Na robu ljubezni
Ker bo premiera 8. oktobra, bomo žrebanje izpeljalli najmanj dva dni pred premiero, karte pa bo mogoče dvigniti uro pred predstavo na Antenini info točki v ljubljanskem Koloseju.

Vojna, poezija in ljubezen

Zgodba, ki temelji na resničnih dogodkih in osebah, nas popelje v burni čas druge svetovne vojne, ko pevka Vera v Londonu po dolgih letih znova sreča mladostno ljubezen - čutnega pesnika Dylana. Novo iskrenje čustev omejuje Dylanov zakon z avanturistično Caitlin, a tekmici nepričakovano postaneta prijateljici. Vera se naposled poroči z dolgoletnim oboževalcem Williamom, toda nedoživete strasti in prelomljene obljube se v senci vojne napetosti znova razplamtijo in vse vpletene potisnejo na rob ljubezni in razuma.

Nagradno vprašanje

  • Kako se je pisal glavni lik Dylana v resničnem življenju?
Odgovor, ki ga boš našla tukaj, pošlji na nagrade@adriamedia.si, skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov in telefonsko številko).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri