Nagradna igra: Mu pač ni do tebe

Bi šla v kino? Ena od dveh dvojnih kart za ogled filma Mu pač ni do tebe, ki se bo na velikih platnih Koloseja prvič pojavil premierno 11., redno pa. 12. marca, je kaj lahko tvoja.

25. 2. 2009

Radio Antena podarja dve vstopnici za dve osebi za premierni ogled filma, katerega vsebina gre nekako tako:

Prepoznavanje ljubezenskih znakov je vse prej kot lahka naloga, kar ugotovi tudi romantična Gigi, ko skuša omrežiti čednega Connorja, a pristane pri njegovem prijatelju Alexu. Connorja bolj zanima fatalna pevka Anna, a ta se spogleduje z Benom, ki že dolgo ni več srečen v zakonu z Janine. Težave s poroko ima tudi Neil, ki se ustraši snubitve dolgoletne partnerke Beth, zato se razideta, prav nasprotno pa po novi zvezi hrepeni urednica Mary, kar prekriža poti vseh vpletenih v kaotičnem vrtincu romantičnih nesporazumov.

Nagradno vprašanje

Če te je ogled zamikal, odgovori na nagradno vprašanje:

  • Kako je ime igralki, ki igra eno glavnih vlog v filmu Mu pač ni do tebe in ki jo lahko vidiš na naši uvodni fotografiji skrajno levo zgoraj?
... in odgovor pošlji - skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov, davčna in telefonska številka) – na nagrade@adriamedia.si. Nagrajenki bo kot vedno določil žreb.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri