Nagradna igra: Kronika Spiderwick

Fantazijska družinska pustolovščina Kronike Spiderwick je film meseca v Koloseju, ti pa lahko sodeluješ v naši nagradni igri.

12. 3. 2008

Čudne stvari se začnejo dogajati, ko se družina Baron iz New Yorka preseli v samotno staro hišo, last njihovega praprastrica Arturja Pajkovskega.

Otrokom selitev ni všeč, a se začnejo počasi prilagajati. Bolj studiozni Simon pregleduje nenavadno hišo, Marinka trenira sabljanje, Helena pa si poišče službo v bližnjem mestu. Jure začne opažati nenavadne dogodke in začne raziskovati. Ne meni se za svarila hišnega škrata Kapiča in najde čudno in nevarno knjigo, ki jo je napisal stric Artur. Ko jo odpre, knjiga razkrije in sprosti svet okrog posesti Pajkovski ...

Nagradno vprašanje

Skupaj z distributerjem Karantanija Cinemas podarjamo več praktičnih nagrad:

  • 2 x 2 vstopnici za ogled filma Kronike Spiderwick
  • 1 x nahrbtnik
  • 1 x bidon
  • 1 x daljnogled s svetilko
  • 1 x notesnik
Če te nagrade mikajo, odgovori:

  • Kako je naslov knjigi strica Arturja?
... in pošlji pravilni odgovor (poišči ga tukaj) skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) pošlji na nagrade@adriamedia.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri