Nagradna igra: Koncert za srce in orkester

Priznani skladatelj in pesnik Gal Gjurin pripravlja samostojni avtorski koncert, na katerem bo predstavil tudi svojo ploščo Srce.

2. 4. 2009

Po zelo uspešnih avtorskih projektih Olivija ter Gal in Galeristi je glasbenik, pevec, instrumentalist, pesnik in producent Gal Gjurin v januarju presenetil s solistično ploščo Srce. Izid nove plošče bo v nedeljo po veliki noči pospremil s koncertom.

Kaj: Galov koncert, ki ga je poimenoval Koncert za srce in orkester.

Kje: V Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

Kdaj:

Nedelja, 19. april ob 20. uri.

Raznovrsten program

V okviru obsežnega programa, ki bo s premorom razdeljen na dva dela, bo Gal predstavil:

  • novo ploščo Srce,
  • stare uspešnice iz prejšnjih obdobij in
  • nove, premierno izvedene skladbe iz prihajajočih projektov.

Galov gala koncert

Obeta se prava poslastica, saj se bo Galu na odru pridružila tudi vrsta imenitnih gostov, med njimi: Vlado Kreslin, Jan Plestenjak, Severa Gjurin, Elda Viler, Tokac (Dan D), Anžej Dežan, Anika Horvat, Jadranka Juras, Ana Dežman, Jose, harmonikarski tandem Tomaž Rožanec in Miha Debevec, godalni orkester Spontanika ter spremljevalna glasbena skupina Galeristi, s katero Gal že zadnji dve sezoni redno nastopa v oddajah A s ti tud not padu ob Juriju Zrnecu in Ladu Bizovičarju.

Nagradna vstopnica

V zadnjem hipu se je našla tudi nagradna vstopnica za koncert.

Če si želiš tudi sama prisluhniti Galu in njegovim gostom, nam piši na nagrade@adriamedia.si. Ne pozabi pripisati svojih podatkov (ime, priimek, naslov in telefonsko številko).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri