Nagradna igra: Knjigo dobijo …

Tokrat bomo ‘ubili kar dve muhi na en mah’. Kolo sreče se je zavrtelo za nagradno igro pravih cosmo knjižnih moljk, pa tudi za knjigo upanja!

13. 6. 2007

Nagradna igra cosmo knjižnih moljk

Veliko vas je bilo takšnih, ki ste se odzvale pozivu, da odgovorite na naš obsežen vprašalnik o vaših bralnih navadah. Odziv je bil izreden, zato bo tudi prispevek v naslednji številki Cosmopolitana, ki bo namenjen knjigam, ki jih boš lahko prebirala poleti, lahko toliko boljši.

Med vsemi, ki ste se potrudile in odgovorile na zastavljena vprašanja, bo naslednjih pet po pošti na dom prejelo najbolj cosmo knjigo tega poletja, ki jo je izdala Mladinska knjiga: Vsak dan fatalka – zvijače in bližnjice do popolnega videza:

  • Morska deklica
  • TAMCY
  • cat85
  • amital
  • sAdie
Vse nagrajenke naj bodo v teh dneh pozorne na posebno zasebno sporočilo iz uredništva Cosmopolitana, v katerem jih bomo naprošali za podatke, po katerih jih bo našel naš poštar.

Nagradna igra Knjiga upanja

Moči in življenjskega navdiha polno knjigo Zlatka Blažiča - Zgodovina moje heroinske odvisnosti, pa bo po pošti prejela:

  • Simona Kržičnik iz Kostanjevice na Krki
Simona bo knjigo tako kot vsi drugi naši današnji nagrajenci prejela po pošti.

Vsem nagrajencem čestitamo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri