Nagradna igra: Knjiga upanja

“Kakšen čudež, kakšna milost je biti čisto na dnu in se vzepeti visoko, visoko – k drugemu človeku in smislu bivanja …” je avtobiografsko delo Zlatka Blažiča pospremila Manca Košir.

5. 6. 2007

Ta ganljiva in optimizma polna avtobiografija bralcev zagotovo ne bo pustila hladnih. S svojim iskrenim pričevanjem Zlatko predvsem prinaša upanje, ki ga potrebuje sleherni med nami, s svojo neposrednostjo pa izzove tudi vsega vajene strokovne delavce, ki se ukvarjajo z odvisniki, lahko postane uporabno gradivo za starše in pedagoge, ter da učinkovit zgled mladim in tistim, ki se soočajo s prav takšno izkušnjo.

Knjiga Zgodovina moje heroinske odvisnosti je tako polna moči in življenjskega navdiha, da si jo boš želela prebrati tudi sama. In morda izvod knjige, ki smo ga dobili v uredništvo, čaka prav tebe …

Kako do nagrade?

Pošlji pravilen odgovor na naše vprašanje skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) na nagrade@adriamedia.si.

Nagrajenko bo določil žreb.

Nagradno vprašanje:

Ali je upravičena zelo razširjena predstava o tem, da za odvisnike ni rešitve?

Namig: Na to vprašanje je v enem od naših arhivskih člankov, objavljenih tudi na spletu, odgovoril dr. Vito Flaker, dekan Fakultete za socialno delo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri