Nagradna igra: Knjiga Stvari, kot so

Cosmopolitan tokrat podarja knjigo z naslovom Stvari, kot so, ki jo napisal eden najslovitejših mojstrov budizma na Zahodu Lama Ole Nydahl. V njej na preprost in razumljiv način prenaša Budovo modrost in opisuje tisočletno bogastvo budističnih naukov.

3. 3. 2007

Budistična modrost za vsakogar

Ko stopiš na pot Budovega nauka, stopiš na pot duhovne rasti, je prepričan avtor. Budizem ti ponuja neštete možnosti za premagovanje ukoreninjenih vzorcev in predstav. Vsakodnevna veselja in skrbi lahko izkoristiš za duhovno rast. S pomočjo meditacij, ki jih Nydahl v knjigi opiše, lahko poiščeš notranji mir.

Iz knjige

'Budizem se začne z lastno odgovornostjo. Z njim se naučimo svoja izkustva videti kot posledice prejšnjih dejanj, zanje ne iščemo 'drugih' krivcev. In začnemo, zavestno, sami sejati vzroke za srečo. S tem vplivamo na posledice in ne potrebujemo več tega, da bi za vedno ostali otroci - nesamostojni in izpostavljeni spletu okoliščin.'

Kako do knjige

Če se želiš potegovati za knjigo, nam pošlji svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko na naslov nagrade@adriamedia.si. Morda bo žreb tokrat naklonjen prav tebi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri