Nagradna igra: Knjiga Popkorn

Podarjamo Popkorn, zmagovalni roman natečaja Cankarjeve založbe za najboljši roman iz sodobnega življenja. Sodeluj v nagradni igri, z malo sreče je lahko knjiga tvoja.

28. 3. 2007

Popkorn je delo Andreja Skubica, ki je zablestel že s svojim prvim delom, romanom Grenki med, s katerim je osvojil tako nagrado za najboljši prvenec kot tudi prestižnega kresnika.

Iz vsebine

Popkorn prikazuje ruševine turbokapitalizma in človeške stiske v njem. Valter Koren živi v težkih časih: biznis propada, seks propada, življenje se zatika. Ampak enim gre še slabše kot njemu. Dobro je, če gre drugemu slabo! In Valter hoče to privoščljivost kapitalizirati: naredil bi poseben turistični program, sprehod po nekdanjih moriščih in mučilnicah Ljubljane, ljudje bi plačali in uživali. Res škoda, da imajo nekateri etične pomisleke. Pravi posel jih ne sme zanimati.

Kako do knjige

Če se želiš potegovati za knjigo, pošlji svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) na nagrade@adriamedia.si. Nagrajenko bo izbral žreb.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri