Nagradna igra: Kitajski nacionalni cirkus

Še en cirkus? Ne, to je več kot samo predstava z običajnimi akrobacijami … Gre za predstavo, ki ti bo vzela dih!

5. 5. 2009

Čez točno en teden – v torek, 12. maja ob 20. uri zvečer – bo Kitajski nacionalni cirkus »Confucius« nastopil v ljubljanskih Križankah.

Ne samo gimnastika

Kitajci na velike odre že po tradiciji pošiljajo najboljše umetnike na svetu in to, kar bodo občinstvu ponudili člani Kitajskega nacionalnega cirkusa, je več kot običajna cirkuška točka. Gre za izvirna umetniška dela, vrhunske akrobacije, ki jemljejo sapo tudi tistim, ki so videli in doživeli že marsikaj, saj akrobacije presegajo golo gimnastično znanje.

Poučno iz kitajske zgodovine

Cirkus leto za letom na odru pripravlja vse drznejše točke, publiki pa vsakič ponudi vznemirljive trenutke in drugačen pogled na kitajsko kulturo. Spektakularno predstavo vedno približa gledalcem skozi bajke, pogosto pa se v zgodbah pojavljajo tudi zgodovinske osebnosti.

Že 20 let navdušujejo Evropo

Zgodovina Kitajskega nacionalnega cirkusa je sicer kratka, 20 let je namreč minilo, odkar je Andre Heller omenjeni cirkus približal evropskemu občinstvu, in v tem času si je dih jemajoče predstave ogledalo že več kot 8 milijonov ljudi po celi Evropi. Če bi se rada pridružila tej številki, imaš priložnost dobiti brezplačno vstopnico.

Nagradna igra

Podarjamo 3x po 1 vstopnico za ogled te nenavadne cirkuške predstave, ki bo v torek, 12. maja ob 20. uri zvečer v Križankah. Brezplačno vstopnico si lahko priboriš s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje:

  • Kdo je Kitajski nacionalni cirkus pred 20 leti približal evropskemu občinstvu?
Pravilne odgovore pričakujemo do petka, 8. maja na elektronskem naslovu nagrade@adriamedia.si. Ne pozabi pripisati tudi svojih podatkov (ime, priimek, naslov in telefonsko številko). Imena treh nagrajenk bodo v petek objavljena na naši spletni strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri