Nagradna igra: Jutranje veselje

Scenaristka Aline Brosh McKenna se že dolgo ukvarja z ženskami, ki se morajo prebijati v zahtevnih delovnih okoljih. Prvi uspeh s to temo je doživela, ko je po knjižni uspešnici napisala scenarij za Hudičevko v Pradi.

21. 2. 2011

Tokrat je za glavno junakinjo izbrala mlado, nadobudno in nedavno odpuščeno producentko, ki ji v karieri in ljubezni ne kaže najbolje, zato se zagrizeno loti ponujenega dela na jutranjem programu, ki zgolj životari. Producent J. J. Abrams je bil nad idejo navdušen, saj zgodba nadaljuje tradicijo nekaterih vrhunskih filmov, kot sta Njegovo nezvesto dekle in Delovno dekle. Ekipa Bad Robota pa je bila navdušena, da bo lahko prikazala zakulisno norijo jutranjega programa, ob katerem se vsako jutro zbuja množica Američanov. Jutranji program je znan po norih, zabavnih, skoraj utrganih prispevkih in nastopih, kar odpira neizmerne komične možnosti.

Da bi bil scenarij čim bolj verodostojen, je scenaristka več dni preživela v zakulisju vseh newyorških jutranjih programov in tako na svoji koži spoznala, kako težavno je življenje mlade producentke, ki se loti tega dela.

Vabimo te v kino in podarjamo!

Tokrat te vabimo k ogledu filma Jutranje veselje zgolj s promocijskimi filmskimi nagradami, ki jih podarjamo v imenu Karantanija cinemas.

Na voljo so:

  • 4 x balerinke
  • 1 x komplet čopičev za ličenje
  • 1 x torba za nakupovanje
  • 1 x torba za prenosnik

Za eno od naštetih nagrad se lahko poteguješ tako, da nekje 'izvohaš' glavno igralsko zasedbo. Svoj odgovor (skupaj s svojimi podatki) pošlji na nagrade@adriamedia.si.

Žreb bomo v skladu s pravili nagradnih iger opravili še pred koncem naslednjega tedna.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri