Nagradna igra: John Rambo

Mogoče filmi tipa a la Rambo res niso tvoj žanr, lahko pa si gotova, da bi si ga tvoj ljubi z veseljem ogledal. Sklenita kompromis: Ti pojdi z njim gledat Johna Ramba, on pa s teboj Vedno priča, nikoli nevesta!

20. 2. 2008

Odločni bojevnik se je umaknil v samoto tajske džungle. Nekega dne ga obiščejo misijonarji, ki skušajo priti v sosednjo Burmo, kjer že več kot 50 let divja krvava državljanska vojna. Rambo se ne želi vmešavati v konflikt, saj je v svojem življenju videl (in povzročil) že preveč smrti, toda ko izve, da so skupino zajeli nasilni vojaki, se odloči posredovati ...

Nagradno vprašanje

V naše uredništvo smo prejeli trikrat po dvojne vstopnice za ogled filma. Če te nagrada mika, odgovori na naslednje nagradno vprašanje:

  • Koliko let je minilo, odkar smo Johna Ramba zadnjič videli v akciji?
... in pošlji pravilni odgovor (poišči ga tukaj) skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) pošlji na nagrade@adriamedia.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri