Nagradna igra iQpon se zaključuje!

Že imaš aplikacijo iQpon? Potem je skrajni čas, da si aplikacijo naložiš na svoj pametni telefon in se to soboto, 30. 6. 2012, poteguješ za privlačne nagrade - med njimi pametni telefon, ki je še pred kratkim povzročil dolge vrste pred prodajnimi mesti mobilnih operaterjev.

28. 6. 2012 | Promocijsko sporočilo

Pametno kupuj, noro varčuj!

Pod zgornjim sloganom se uporabnikom pametnih telefonov predstavlja iQpon, brezplačna aplikacija za pametne mobilnike in tablične računalnike, ki omogoča učinkovit pregled nad posebnimi ponudbami s popusti številnih izdelkov in storitev.

Vsakodnevno si lahko ogledaš več 100 ugodnih ponudb različnih ponudnikov in se poteguješ za privlačne nagrade!

Zaključek nagradne igre iQpon

Nagradna igra se zaključi to soboto, 30. 6. v nakupovalnem centru CityPark s celodnevnim dogodkom. Tam bodo iQpon svetovalke mimoidočim svetovale o uporabi aplikacije in ti jo pomagale naložiti na tvoj pametni mobilnik.

Vrhunec sledi ob 19:00, ko bodo na dogodku izžrebali nagrajence in jim podelili nagrade. Glavna nagrada je izjemno priljubljeni pametni telefon, ki je pred kratkim povzročil dolge vrste pred prodajnimi mesti mobilnih operaterjev.

Drugo nagrado pa bo podelila medijska hiša Adria media Ljubljana.

Naloži si torej aplikacijo na svoj pametni telefon in se tako tudi ti poteguj za privlačne nagrade.

Ne spreglej!

Nagrajence nagradne igre iQpon bomo po dogodku obvestili s spletno pošto, njih imena pa objavili na spletnih portalih Avto-magazin, Aktivni, Elle, Playboy in Sensa.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri