Nagradna igra: Greš v kino?

Bi si rada ogledala akcijsko znanstveno fantastiko Eragon? Če si odgovorila DA, se poteguj za brezplačni vstopnici!

14. 12. 2006

Nekdaj srečno deželo, kjer sta vladala sožitje in ljubezen, je zavila tema zlobnega kralja Galbatorixa. Edino upanje tli v rokah mladega fantiča Eragona, ki nekega dne odkrije zmajevo jajce in od modrega čarodeja Broma izve, da je zadnji iz rodu jezdecev zmajev, ki so skupaj z letečimi velikani varovali ljudi pred zlom.

Toda preden Eragon prične upravljati z zmajem in uporabljati nove čarovniške veščine, se mora naučiti zaupati sam sebi in sprejeti težko poslanstvo.

Podarjamo 5 x 2 vstopnici!

Pošlji elektronsko pošto s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) na elektronski naslov nagrade@burda.si. 5 srečnic bo prejelo po dve vstopnici za akcijsko znanstveno fantastiko Eragon, v kateri igrajo Edward Speleers, Sienna Guillory, Jeremy Irons, John Malkovich, Garrett Hedlund, Djimon Hounsou, Robert Carlyle in drugi!

Film si boš lahko ogledala v katerem koli Koloseju, prav tako si boš datum ogleda lahko izbrala sama.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri