Nagradna igra: Freestyler

Vadba na napravi Freestyler se je v Sloveniji pojavila pred kakšnim letom, torej ni novost, je pa učinkovita za oblikovanje celega telesa.

4. 12. 2009

Za kaj gre?

Gre za napravo, na kateri si vpeta v elastike in izvajaš preproste vaje ter tako učinkovito obdelaš vse mišične skupine v eni sami vadbi. "Glavna in najpomembnejša prednost vadbe na Freestylerju so funkcionalna, večosna gibanja z uporabo elastičnega upora," nam je zaupal mag. Sergej Petrović, ki je zasnoval napravo Freestyler, na kateri z vadbo krepiš vse mišice – tudi mišice trupa, ki morajo ves čas vzdrževati lepo držo in ravnotežje.

Cel nabor vadb

Napravo boš lahko zasledila tudi v fitnes centrih, na njej se namreč izvajajo skupinske vadbe – vadeči se predajajo plesnim in aerobnim programom, programom v pilates slogu ali programom za oblikovanje posameznih delov telesa.

Tudi doma

Prav tako pa so raznoliki tudi programi za domačo uporabo. "Vse vadbe bodo objavljene na spletnem video portalu, kjer bodo inštruktorji iz celega sveta lahko predstavili svoje koreografije, kar pomeni, da se bo pojavilo toliko idej za vadbo na Freestylerju, kolikor je tistih, ki bodo sodelovali," je dodal Petrović in takoj zaupal še, da bodo vsi vadbeni programi na portalu objavljeni brezplačno in na voljo čisto vsem. Torej obišči spletno stran www.freestylerpro.com in si jih oglej ter tako izboljšaj kakovost svojega življenja.

Namig: Nas je na spletni strani pritegnila DVD zbirka, pa tudi športna oblačila so vredna ogleda!

Nagradna igra

Tako, zdaj pa je čas za obdarovanje. Ena srečnica bo lahko napravo Freestyler oz. t.i. profesionalni oblikovalec telesa cel mesec brezplačno preizkušala v klubu Palestra, podarjamo namreč brezplačno vadbo (en obisk tedensko). Da bi se lahko potegovala za nagrado, moraš odgovoriti na nagradno vprašanje:

  • Katere vadbe se lahko izvajajo na Freestylerju? Naštej vsaj dve!

Pravilen odgovor skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov in telefonsko številko) pošlji na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si do 15. decembra, dan kasneje bomo na naši spletni strani objavili srečno dobitnico nagrade.

P.S.: Če še ne veš … ena bralka decembrskega Cosmopolitana bo novo leto začela aktivno – z napravo Freestyler, ki jo podarjamo! Da, res je, zato podrobnosti poišči v tekoči izdaji revije Cosmopolitan.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri