Nagradna igra: Eroika v Novem mestu

Podarjamo dve brezplačni vstopnici za koncert fenomenalnega tria Eroike, ki se ima zgoditi v soboto, 27. novembra ob 19. uri, v športni dvorani Marof, Novo mesto.

16. 11. 2010

Izjemni vokalisti, zbrani v tercetu Eroika, so nase prvič opozorili na Emi 2007, ko so s priredbo pesmi Stop Omarja Naberja osvojili Slovenijo.

Matjaž Robavs (bariton), Aljaž Farasin (tenor) in Metod Žunec (tenor) so klasično izobraženi in šolani pevci, brez dvoma tudi po strokovno-tehnični plati povsem enakovredni pop-opernim pevcem, zbranim v slovitem kvartetu Il Divo. Premišljena kombinacija talenta, lepote, uglajenosti, glasovnih zmožnosti in obdelave večnih uspešnic v pop opera žanru je formula uspeha Eroike.

Letošnjega septembra so izdali težko pričakovani prvenec, ki med drugim vsebuje sveže interpretacije znanih slovenskih uspešnic Ko zvonovi zapojo, Stop, Dan ljubezni, Namesto koga roža cveti, Ko mene več ne bo ter španske prepesnitve velike uspešnice Ti si mi u krvi ob spremljavi simfoničnega orkestra pod vodstvom dirigenta, aranžerja in producenta skupine Patrika Grebla.

O uspešnosti Eroike priča tudi njihov do konca poln koledar načrtovanih nastopov.

Nagradno vprašanje

Če si v svoj osebni koledarček že zabeležila željo po užitju te vrhunske glasbene poslastice konec novembra v Novem mestu, se ti bo seveda še kako izplačalo sodelovati v naši nagradni igri.

Odgovori na nagradno vprašanje:

  • Kje bo trio Eroica nastopal 25. decembra (torej na letošnji Božič)? Namig: preveri njihov koledar nastopov.

... in svoj odgovor pošlji na nagrade@adriamedia.si (skupaj s svojimi podatki: ime, priimek, naslov in telefonsko številko). Nagrajenko, ki bo prejela dve brezplačni vstopnici, bo določil žreb.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri