Nagradna igra: Energija nepozabne glasbe

Uveljavljeni skladatelj in dirigent Rok Golob za glasbene užitkarice v drugi polovici aprila pripravlja nepozabne koncerte po celi Sloveniji.

6. 4. 2009

Rok je človek, ki zna ujeti ideje in ima rad ekstreme, je popolnoma predan viziji in velikokrat brezkompromisen … Skozi glasbo pripoveduje zgodbe in zgodba, ki jo pripravlja tokrat, nosi naslov Prihaja energija nepozabne glasbe.

Energijo bo širil med svoje občinstvo

Čeprav je njegovo delo tesno povezano s tujino, Rok ostaja zvest slovenski publiki, zato v aprilu pripravlja vrsto nepozabnih koncertov:

  • 18. aprila v Ljubljani: Hotel Mons,
  • 22. aprila v Mariboru: Unionska dvorana,
  • 23. aprila v Portorožu: Avditorij Portorož in
  • 24. aprila v Ljubljani: Linhartova dvorana Cankarjevega doma.

Vrhunsko bo!

Glasbene energije seveda ne bo širil sam, kajti koncerte pripravlja v sodelovanju z Big Bandom RTV Slovenija in vrhunsko 10-člansko vokalno instrumentalno skupino Firm Soundation iz Los Anglesa (ki mimogrede velja za eno najbolj kakovostnih gospel/soul/r&b skupin v Kaliforniji, katere oboževalec je tudi Stevie Wonder), kot gosta pa bosta nastopila tudi slovenska raperja Murat & Jose.

Nagradna igra

V kolikor bi si ta zanimiv glasbeni dogodek rada ogledala tudi sama, se poteguj za nagrado.

Eni bralki podarjamo dve vstopnici za obisk koncerta v Mariboru ali Portorožu (izbor kraja prepuščamo nagrajenki, zato se bo srečnica za prevzem nagradnih vstopnic z organizatorjem dogovorila naknadno).

Nagradno vprašanje, na katerega moraš odgovoriti, pa se glasi:

  • Iz katerega kraja v Kaliforniji prihaja vrhunska vokalno instrumentalna skupina Firm Soundation?
Odgovor skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov in telefonsko številko) pošlji na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si do petka, 10. aprila – takrat bomo na naši spletni strani objavili ime srečne nagrajenke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri