Nagradna igra: Dvojna igra

Bi šla v kino? Ena od dveh dvojnih kart za ogled filma Dvojna igra, ki se bo na velikih platnih Koloseja premierno pojavil 29., redno pa 30. aprila, je kaj lahko tvoja.

15. 4. 2009

Te dni pospešeno končujemo in spet začenjamo nagradne igre. Tako pač je, enkrat je tega malo, drugič toliko, da ti komaj uspe vse poklikati ;) Ampak ker se verjetno ne boš branila ene od dvojnih vstopnic za kino, ki ju podarja radio Antena ...

Dvojna igra

Režiser srhljivega odvetniškega trilerja Michael Clayton predstavlja zgodbo o dveh premetenih korporacijskih vohunih, ki se odločita prevarati svoje delodajalce in s krajo informacij o skrivnem projektu na hitro obogateti. Z izkušnjami nekdanjih agentov CIE in MI6 se privlačna Claire in zviti Ray zapleteta v napeto mrežo nevarnih spletk, a ključno vprašanje je, do kolikšne mere lahko zaupata drug drugemu?

... če te je ogled zamikal, odgovori na:

Nagradno vprašanje

  • Ime in priimek znane igralke, ki je svoj obraz in stas posodila glavnemu ženskemu liku v filmu Dvojna igra?
... in odgovor pošlji - skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov, davčna in telefonska številka) – na nagrade@adriamedia.si. Nagrajenki bo kot vedno določil žreb.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri