Nagradna igra: DiscoNautica

Brezplačni glasbeno-kreativni festival DiscoNautica se bo letos odvijal dva dneva na kar devetih prizoriščih. V Kopru in Izoli bo tako nastopilo več kot 70 didžejev in drugih nastopajočih.

22. 6. 2009

Drugi konec tedna v juliju bo, kot je že v navadi, slovensko obalo v razigrano miganje spravil festival DiscoNautica.

Letos tudi v Kopru

Osrednje poletno glasbeno-kreativno druženje na severnem Jadranu se je že lani dotaknilo tudi sosednje Izole, letos pa se bo še izdatneje razširilo po Kopru. V četrti izdaji bo DiscoNautica obsegala kar devet plesnih aren in postregla s praktično vsemi plesno-elektronskimi žanri, od retro diska do futurističnega tehna. Ob skupaj več kot 70 didžejih iz desetih držav bo obiskovalcem spet ponudila vrsto kreativnih izzivov, ki jih tokrat pripravljamo v sodelovanju z RedBullom, InBoxom, Eureko! in Gregorjem Zemljičem. Ne spreglejte tudi posebne izdaje festivalskega Žurnala24, v katerem boste našli vse informacije o programu in zakulisju še enega nepozabnega počitniškega Orto pobega.

Spletna stran festivala: www.disconautica.si

Nagradno vprašanje

Tudi letos DiscoNautica podarja pet zgoščenk DiscoNautica, ki ga je za namene DiscoNautice zmiksal priznani slovenski didžej .

Če bi rada postala ponosna lastnica enega od njih, odgovori na naslednje nagradno vprašanje:

Koliko prizorišč bo letos na festivalu DiscoNautica, ki je največji do sedaj?

  • a. 8 prizorišč na katerih se bo program odvijal dva dneva
  • b. 5 prizorišč v petek in 4 prizorišča v soboto
  • c. 9 prizorišč na katerih se bo program odvijal dva dneva
  • d. 10 prizorišč v Kopru in 3 v Izoli

... in pošlji svoj odgovor na nagrade@adriamedia.si. Ne pozabi pripisati še svoje ime, priimek, naslov, pošto in poštno številko in email naslov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri