Nagradna igra: Crvena jabuka

18. septembra se bodo vnele ljubljanske Križanke! Skupina Crvena jabuka in njeni navijači namreč že odštevajo dneve do velikega ljubljanskega koncerta.

7. 9. 2009

Crvena jabuka se bo prvič v Sloveniji predstavila tudi s svojo novo veliko uspešnico Jazz ba.

Adut so posebni gostje

Pevec Žera in kolegi napovedujejo tudi še prav posebno druženje ob zimzelenih uspešnicah kot so Nekako s proljeća, Zovu nas ulice, To mi radi, Ima nešto od srca do srca in Sviđa mi se ova stvar, da pa bo vse skupaj še bolj razgibano, bodo poskrbeli posebni gostje.

Tamburaški orkester Lira je dosegel svetovni sloves s povezovanjem tradicionalne in pop glasbe, zato ne preseneča, da z njim sodelujejo številni priljubljeni glasbeniki. Jabuka bo nastop v Plečnikovem amfiteatru izkoristila tudi za premierno slovensko izvedbo svojega novega hita Jazz ba (tu si lahko ogledaš video) - na odru pa se ji bosta pridružila tudi igralska legenda Enis Bešlagič in njegov kolega Ahmed al Rahim alias Antimon iz priljubljene TV-serije Večernja škola. In če njuno delo poznaš vsaj bežno, veš, da bo to ne le najbolj 'romantiče', ampak tudi najbolj zabaven jesenski koncert v Križankah.

Bi šla tudi ti?

Odgovori na nagradno vprašanje

  • Kako visoko je ocenjen video hita Crvene jabuke Jazz ba na youtubu? Saj veš, ocene se skrivajo levo pod videom in štejejo od 1 do 5 (zvezdic, kakopak).

... in ga pošlji na nagrade@adriamedia.si (skupaj s svojimi podatki: ime, priimek, naslov in telefonska številka). Na voljo sta dve brezplačni vstopnici, njuni lastnici pa bo kot vedno določil žreb, ki se ima zgoditi že naslednji četrtek (17. septembra)!

P.S.

Spletna prodaja vstopnic: