Nagradna igra: Activia Pur nagrajuje

Activia Pur je nov jogurt podjetja Danone, ki vsebuje le 3 naravne sestavine – jogurt, sadje, rjavi sladkor in nič drugega. In za vse, ki imate radi slastne jogurte, je Activia Pur pripravila prav posebno nagradno igro.

27. 10. 2011 | Promocijsko sporočilo

Razširi novico o novem jogurtu Activia Pur, ki je v trgovinah že na voljo v dveh okusih – jagoda ter breskev-marakuja. Odklikajte na www.activia.si/activia-pur in stisni 'Všeč mi je' ter stran deli s prijatelji. Nato vklopi svoje kreativne motorčke in v komentarju zaključi enega ali vse tri stavke, pod katerimi se skrivajo lepe nagrade.

Activia Pur bo podelila:

  • Tri (3!) blenderje, s katerimi lahko zmešaš čarobne sadne in zelenjavne okuse, ki gredo krasno skupaj z Activio, za zdrav začetek dneva ali okusen 'time-out' med delom.
  • Za vse, ki pridno migate ali se boste tega kmalu lotile, bo Activia Pur podelila tudi iPod Shuffle - en srečnica bo tako lahko poslej zares migala po ritmu.
  • In če imaš občutek, da reeees potrebuješ odmik od prenatrpanega vsakdanjika, se lahko poteguješ tudi za tridnevni oddih v čudovitem ambientu hotela Bohinj Park na pragu Triglavskega narodnega parka in si dovoliš uživati na Sensa sprostitvenem vikendu za 2 osebi!