Načrtuješ sanjski oddih v Mehiki? BERI dalje ...

Spremljaš blog Nina potuje? Z družino so se potepali v Mehiki in to je VSE, kar moraš vedeti, če se v kratkem tja odpravljaš tudi ti!

Načrtuješ sanjski oddih v Mehiki? BERI dalje ... (foto: Nina Potuje) Nina Potuje
10. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

"Najlepše je svet raziskovati počasi - da si na poti lahko vzameš čas, da se ustaviš, da pokramljaš z domačini, da užiješ lepote okoli sebe in da lahko podrobneje spoznaš kraje, kjer se nahajaš," je zapisala Nina in nadaljevala ...

"Ko sva se s Simonom odločila, da bomo v novembru, skupaj z najinim še ne dvoletnim sinom, odpotovali v Mehiko, sva si želela le eno - čas, da vsi skupaj uživamo v novi deželi.

Če sva nekoč sama skozi tuje države kar drvela, ker sva želela videti čim več, sva prav z Renom dobila nujno potrebno zavoro. Končno sva spoznala, da je manj na potovanjih pravzaprav veliko več.

Osredotočili smo se zgolj na polotok Jukatan, tam najeli avto in po otoku v dveh tednih prevozili skoraj 2000 kilometrov. Čofotali smo v toplem karibskem morju, se sprehajali po dih jemajoči laguni Bacalar.

Povzpeli smo se na majevsko piramido in v krošnjah tropskega gozda iskali opice. Očarala so nas kolonialna mesta in kljub nevihti ter razburkanemu morju smo na otoku Holbox uspeli najti veliko trenutkov čiste sreče.

Potovanja z otroki so vedno zanimiva in nepredvidljiva, a kljub temu, da na koncu dneva kar padeš v posteljo, povsem neprecenljiva. Mislim, da ne bom nikoli pozabila, kako smo prav tukaj, na Jukatanu Rena, odvajali od plenic in povsod naokoli "strašili" z njegovo kahlico, ki smo jo z debetno kartico Mastercard kupili kar v tamkajšnji trgovini. 

Čeprav je Jukatan zelo znana počitniška destinacija, predvsem za Američane, pa smo na poti brez težav našli skoraj povsem neturistične kraje. Prav takšni kraji so nam na poti vedno tudi najljubši, tam se namreč radi zadržimo dlje časa. V takšnih majhnih krajih je vselej izziv tudi z menjalnicami, saj teh ni bilo prav nikjer.

Dnevne stroške smo tako skoraj vedno rešili z novo debetno kartico Mastercard. Na koncu se je izkazalo, da je bilo prav v teh krajih lažje plačati s kartico kot pa poiskati banko ali menjalnico.

Potovanje po Jukatanu je bilo zaradi tamkajšnjih raznolikih znamenitosti in kulture zelo zanimivo. A ker smo kar nekaj krajev in doživetij zaradi Renove starosti izpustili, predvsem tamkajšnji barvit podvodni svet, ga že imamo v mislih za ponoven obisk."

Ko smo Nino povprašali, katere so tiste tri stvari, brez katerih se pod nobenim pogojem ne odpravi na popotovanje, nam je odgovorila: »Fotoaparat, telefon in debetna kartica Mastercard».

Nino zvesto spremlja priročna debetna kartica Mastercard, zaradi katere si lahko privošči vse, kar si z družino zaželijo, saj je sprejeta prav povsod, kjer so bili. Zaradi svojega mednarodnega omrežja ji debetna kartica Mastercard omogoča predvsem varno in hitro nakupovanje prek različnih kanalov, od spleta do nakupovanja prek številnih mobilnih naprav.

Uf, koliko časa je prihranila, ko je svoje oglede in prenočišča rezervirala kar z njo, medtem ko je pila kavo, obenem pa si je z enim klikom prek spleta že splanirala pot za naslednji dan … In, kar je najboljše, ves čas je imela popoln nadzor nad svojo porabo, kjerkoli in kadarkoli.

Še bolj pa je bila navdušena nad njeno hitrostjo pri plačilnem pultu, ko je lahko kartico povsem brezskrbno le prislonila in brezstično plačilo v tujini je bilo opravljeno, še preden je sploh vse pospravila v svoj popotniški nahrbtnik.

Zvesta spremljevalka debetna kartica Mastercard Nini torej omogoča, da je njen odmor res nepozaben in popolnoma brezskrben.

Debetna kartica Mastercard predstavlja popolno evolucijo v sodobnem potrošniškem svetu. Omogoča vam rešitev plačevanja z enostavnim dostopom – na vseh napravah in na vseh kanalih, tako na domačih tleh kot tudi v tujini.

Udobno in varno vas bo popeljala v povsem novo generacijo spletnega nakupovanja, sprejetosti po vsem svetu, in to s popolnim nadzorom nad vašimi financami z enostavno možnostjo plačila prek različnih mobilnih naprav.

Fotografije: Nina potuje

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri