Na velika platna prihajajo 3D dinozavri in Walter Mitty!

Konec decembra in v začetku januarja prihajata v slovenske kinematografe dve zanimivi pustolovščini. Distribucija Blitz Film & Video Distribution te dni že najavlja Sprehod z dinozavri in Skrivnostno življenje Walterja Mittyja.

6. 11. 2013

Najprej nas bodo filmski snovalci skušali navdušiti z navdihujočim in poučnim 3D vpogledom prazgodovino, nato pa nasmejati ob zadregah malodane slehernika, ki se mu nazadnje vendarle posreči preboj iz sivega povprečja.

Sprehod z dinozavri

Film Sprehod z dinozavri v 3D prihaja v kinematografe 26. 12. 2013.

Film, ki bo doživel tudi svojo sinhronizirano različico, temelji na miniseriji v šestih delih televizije BBC. Miniserija je v tistem času veljala za edino televizijsko delo, ki je za upodobitev pradavnih plazilcev uporabila računalniško animacijo, kot so jo do tedaj poznali le celovečerni spektakli. V Guinnessovo knjigo rekordov se je zapisala kot najdražja dokumentarna serija na minuto, ki je bila kadarkoli posneta.

Prvič v zgodovini filma bo občinstvo zares lahko videlo in občutilo, kako je bilo, ko so dinozavri vladali Zemlji.

Skrivnostno življenje Walterja Mittyja

Film Skrivnostno življenje Walterja Mittyja prihaja v kinematografe 9. 1. 2014.

Režiser filma Ben Stiller, ki je tudi glavni igralec filma, je ekraniziral istoimensko klasiko Jamesa Thurbera iz leta 1939. Film je bil premierno prikazan na letošnjem New York Film Festivalu. Film Skrivnostno življenje Walterja Mittyja prikazuje vsakdan povsem običajnega človeka, zaposlenega pri lokalnem mediju in nima pretirano zanimivega in vzburljivega življenja. Neuspešen je v službi, a tudi v privatnem življenju mu ne gre najbolje. Dneve preživlja sanjajoč o junaških delih in ljubezenskih osvajanjih. A resnica je, da nima poguma niti povabiti sodelavke na pijačo. Resnično življenje bo Walterja Mittyja prisililo, da postane oseba o kateri je prej le sanjaril.

V filmu Skrivnostno življenje Walterja Mittyja igrajo: Ben Stiller, Christine Taylor, Sean Penn, Adam Scott in Kristen Wiig.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri