Na večerji z zvezdnikoma

Nagrajenki Lejla in Nina sta bili včeraj na večerji z Maticem Osovnikarjem in Rokom Predaničem. Te zanima, kako je bilo?

14. 11. 2008

Nagradni zmenek s športnikoma sta si dekleti prislužili s pravilnima odgovoroma na nagradni vprašanji in seveda s kančkom sreče pri žrebu. Tako je napočil trenutek srečanja v prelepem ambientu restavracije Angel, kjer je Lejla iz Ljubljane spoznala Matica in Nina iz Ajdovščine Roka. To je bila enkratna priložnost, da sta dekleti oba športnika povprašali o njunih življenjih in povedali tudi nekaj o sebi.

Razkrivamo

Izvedeli smo, da sta obe vestni študentki, Lejla ekonomije in Nina prava v Ljubljani. Rok je priznal, da ima za študij fizioterapije premalo časa zaradi številnih obveznosti, med drugim tudi zaradi vloge kondicijskega trenerja v nogometnem klubu Interblock. Od Matica pa nam je uspelo izvedeti, da ima do konca študija stomatologije le še nekaj izpitov in da občasno že priskoči na pomoč v družinski ordinaciji. Predvsem pa se veseli naslednjega tedna, ko bo v sredo odpotoval na priprave v Južno Afriko.

Šal ni manjkalo

Zanimiv pogovor med četverico je bil začinjen z angelskim razvajanjem brbončic, simpatični Amir pa je med strežbo poskrbel za nekaj humornih vložkov, ki jih tudi Maticu in Roku ni manjkalo – športne dogodivščine sta namreč kar stresala iz rokava.

Utrinki

Ker vsega, kar se je dogajalo na večerji z zvezdnikoma ne moremo opisati z besedami, smo na kraj dogajanja poslali tudi foto in video ekipo, ki je zabeležila nekaj zanimivih trenutkov. Nekaj utrinkov že danes najdeš v fotogaleriji, v kratkem pa bo na ogled tudi filmček, ki bo razkril, kaj so se Lejla, Nina, Matic in Rok pogovarjali med večerjo, s kakšnimi jedmi so jih razvajali in s kakšnimi vtisi so odšli domov.

Organizacija večerje:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri