Na to moraš paziti pri izbiri novega pametnega telefona

Tehnologija na področju pametnih telefonov je v zadnjem času toliko napredovala, da tudi naprave v srednjem cenovnem segmentu nudijo veliko več, kot so včasih. V nadaljevanju vam zato ponujamo 3 ključne lastnosti, na katere morate biti pozorni pri izbiri novega pametnega telefona.

Na to moraš paziti pri izbiri novega pametnega telefona (foto: Promo) Promo
16. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Honor 8 Lite nudi tri najpomembnejše elemente, ki omogočajo udobno uporabo: top specifikacije, najnovejšo verzijo Androida 7.0 in optimiziran EMUI 5.0. Zato je telefon resnično prijeten za uporabo takoj po nakupu in tudi kasneje. Pika na i pa je kakovosten in nadvse privlačen videz.

Honor 8 Lite

Naj vas prepriča cena! Do konca meseca junija odlični Honor 8 Lite dobite za neverjetnih 5,83€ pri operaterju Telemach.

1.Top specifikacije

Prvi pogoj za hitro delovanje pametnih telefonov so dobre specifikacije. V primeru pametnega telefona govorimo predvsem o naprednem procesorju in zmogljivostih RAM-a.

Honor 8 Lite ima vgrajen osemjedrni HiSilicon Kirin 655 procesor s štirimi jedri, ki tečejo pri frekvenci 2,1 GHz, in štirimi, ki tečejo pri hitrosti 1,7 GHz. Višje število jeder omogoča, da se sočasno izvaja več izračunov.

Honor 8 Lite

Drugi nujni element je delovni pomnilnik (RAM). S 3 GB se Honor 8 Lite povsem kosa z najdražjimi napravami na trgu ta trenutek. RAM je v resnici zelo pomemben element, ki pa je vse prevečkrat spregledan in povzroča ozko grlo.

Višje količine delovnega pomnilnika omogočajo gladko delovanje sistema in aplikacij, predvsem v primeru, ko uporabnik preklaplja med večjim številom zagnanih aplikacij. Prav tako pa omogoča, da aplikacije obdržijo svoje stanje v ozadju dlje časa, medtem ko jih uporabnik ne uporablja.

Tako procesor, kot delovni pomnilnik, predstavljata dobro naoljen dvojec, ki se odlično dopolnjuje.Temu paru je potrebno dodati le še Mali-T830MP2 grafični sistem, ki bo kos tudi najbolj zahtevnim igram in bo vzdrževal gladko predvajanje slike. Z Honorjem 8 Lite boste imeli vedno pri roki zmogljiv in hiter telefon.

2. Popolna programska oprema

Zmogljivosti Honorja 8 Lite se ne končajo zgolj pri specifikacijah ampak tudi kot merljiva in stalna korist za uporabnika pametnega telefona. Takoj, ko telefon odpakirate, na njem teče najnovejša različica Androida, 7.0 Nougat.

Honor 8 Lite

Še en element je najnovejša različica lastnega uporabniškega vmesnika, EMUI 5.0, ki vsebuje vrsto funkcij, tako za potrebe izgleda, kot tudi za delovanje. Vmesnik je lažji, bolj pregleden in minimalističen. Ponuja hitrejši dostop do bližnjic in uporabnik lahko bolj poglobljeno upravlja z obvestili, ki hkrati ponujajo več informacij.

Telefon omogoča, da s skeniranjem celotne naprave poišče vse elemente, ki jih je treba optimizirati. Sem spadajo odstranjevanje starih, nepotrebnih datotek, zapiranje nepotrebnih aplikacij v ozadju, optimizacija rabe baterije in skeniranje pomnilnika preko spletnega antivirusnega programa.

3. Visoke zmogljivosti

Najpomembnejši pa so mehanizmi, ki poskrbijo, da se zmogljivost sistema in aplikacij ne slabša s časom. Honor 8 Lite ima vgrajene rešitve, ki se učijo od uporabnika telefona in poznajo njegove vzorce. S tem lahko telefon vnaprej predvidi načine uporabe in se temu prilagodi, ker omogoča boljše upravljanje z baterijo. Več moči gre k aplikacijam, ki so najbolj uporabljene, zato se največkrat uporabljene aplikacije ali programi zaženejo hitreje in bolje delujejo.

EMUI 5.0 omogoča, da več kot 90 odstotkov uporabnikovih interakcij s telefonom ne potrebuje več od treh klikov, kar znatno zmanjša čas in olajša uporabo telefona.

Honor 8 Lite

Ste sprejeli odločitev? Še ne. Pa preberite naslednji test. In cena? Ob podaljšanju razmerja z operaterjem Telemach bo vaš že za manj kot 6 €.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri