Na sprehod po Ljubljanski vinski poti!

Dobra dva tedna pred 14. Slovenskim festivalom vin in 4. Festivalom kulinarike, ki bosta 17. in 18. novembra 2011, v ljubljanskem Grand hotelu Union, si vabljena na sprehod po Ljubljanski vinski poti.

4. 11. 2011

Za obisk le-te obstaja osemdeset dobih razlogov ali celo še kakšen več. Toliko bo namreč ponudnikov odličnih vin in domačih dobrot na Ljubljanski vinski poti – Martinovanju v Ljubljani v soboto, 5. novembra 2011.

Mestni trg, Stritarjeva ulica, Tromostovje, Šuštarski most in Breg – znane ljubljanske ulice, trgi in mostovi se bodo 5. novembra spremenili v slovensko podeželje v malem – z vsemi pisanimi vonji in okusi, z barvami in oblikami.

Od odprtja z blagoslovom vina ob 10. uri pa vse do 17. ure, ko bodo stojnice pospravili, bodo vsi ponudniki tam prav zate – dodobra jih boš lahko izprašala o vsem, kar te zanima glede vinogradništva, vinarstva, dopolnilnih dejavnosti na kmetijah …

Verjamemo, da bo dobrih osemdeset razlogov več kot dovolj, da se jim pridružiš, okusiš slovensko podeželje in ga (košček ali dva) odneseš domov!

PS: Več o Ljubljanski vinski poti najdeš na: www.ljubljanskavinskapot.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri