Na novi Apple iPad 2 bi čakala ure in ure

Apple iPad 2 je največ, kar si je ta trenutek moč zamisliti v svetu zabave in interneta.

30. 3. 2011

Je obenem nekaj izjemno novega v svetu računalništva in hkrati tako samoumeven, da se vsak počuti nenavadno domače pri božanju na dotik občutljivega zaslona, ki je povsem suvereno prevzel vlogo miške in tipkovnice z računalnikov.

Morda je težko razumeti, čemu bi tako napravo človek sploh imel, še posebno če ve za njeno ceno, ki štarta že pri slabih 500 evrih za najšibkejši model. A z Apple iPadom je tako kot z vsemi predmeti poželenja.

Vreden ur in ur čakanja

iPada zagotovo ne potrebuješ, to je, vsaj dokler ga ne izkusiš pod lastnimi prti. Prav to so doživeli že mnogi pred teboj, zato tudi so 25. marca letos ure in ure čakali v vrstah na pričetek prodaje novega Apple iPad 2. In vrste so bile zares zelo zelo dolge, še dolgo v noč pa se je slišalo vriskanje in ploskanje ob vsakem novem lastniku, ki je stopil čez prag ene izmed izbranih Apple trgovin po Evropi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri