Množično parčkanje v Cvetličarni preseglo vsa pričakovanja

Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji II, ki se je odvil v petek, 12.11. v Ljubljanski Cvetličarni v organizaciji spoznavnega portala Ona-On.com in Radia HIT je doživel velik odziv okoli 1.500 samskih in druženja željnih, ki so se prisli spoznavat, osvajat in zabavat.

15. 11. 2010 | Promocijsko sporočilo

Za vsesplošno kresanje iskric je poskrbela ekipa animatorjev Ona-On.com, ki je s številnimi spoznavnimi igricami parčkala udeležence, med katerimi so številni prejeli lepe nagrade sponzorjev.

Pika na i pa je bila odlična glasba in voditeljsko-animacijska ekipa Radia HIT, ki je poskrbela za vroč ambient in plesno glasbo za vse generacije.

Dogajanje so popestrile HIT-ove Jakice, nekateri znani Slovenci, kot sta Nana in Gena Zeneli, Kaly Kolonič, Maria Masle med prvimi se je na dogodku pojavila tudi Neisha.

"Veseli smo, da se ljudje tako množično odzovejo na najbolj preprosto vabilo: 'Pridite in spoznajte nove ljudi!', je po zabavi povedal Luka Kogovšek, vodja projekta Ona-On.com in dodal:

"Vsi, ki ste zamudili priložnost, vabljeni na največji spoznavni portal Ona-On.com, kjer vas pričakuje več kot 50.000 samskih med katerimi je zagotovo kateri pravi tudi za vas".

Nad velikim odzivom so bili navdušeni tudi pri Radiu HIT, priljubljeni voditelj Robert Pečnik Pečo je komentiral:

"Ob vseh zabavah na katerih sem že bil, res sem presenečen nad tole množico!".

O odličnem vzdušju pričajo tudi fotografije z dogodka, ki so dostopne tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri