Misliš, da danes ni TVOJ dan? Preizkusi te 3 trike, ki bodo to V HIPU spremenili!

Vsaka od nas je že doživela nešteto takih dni, ko imaš občutek, da se svet narobe vrti. A če se mogoče do zdaj tega nisi zavedala – na to imaš vpliv!

Misliš, da danes ni TVOJ dan? Preizkusi te 3 trike, ki bodo to V HIPU spremenili! (foto: Dean Grgurica) Dean Grgurica
3. 9. 2021 | Promocijsko sporočilo

Marsikdaj čutimo, da nam zadeve ne gredo 'po planu'. In če razmišljamo, da na situacijo nimamo vpliva, nas hitro lahko zajame oblak črnih misli in slaba volja nas dohiti, še preden sploh poznamo pravi vzrok zanjo. Kaj lahko v takih trenutkih storiš, da se boš počutila bolje?

S tabo delimo 3 načine, kako v hipu spremeniš (svojo) energijo in takoj izboljšaš razpoloženje:

Prepusti se naravi

Ne, to ni kliše ali izrabljena fraza, svež zrak je zelo preprosto in dosegljivo, a učinkovito 'zdravilo'. Pogosto bo že 20 minut nekje v naravi izboljšalo tvoje razpoloženje. Če k temu dodaš še blagodejne športne dejavnosti, kot so tek, hoja ali kolesarjenje, pa toliko bolje. Pospešen srčni utrip je pravi korak do boljše volje!

Poklepetaj s prijateljico

Včasih se stres kopiči, ker svojih občutkov ne izražaš. Tako se negativne misli nabirajo v tebi, z njimi pa slaba energija in klavrno počutje. Zaupaj svoje težave osebi, ki ti je blizu. Pokliči prijateljico in poklepetaj po telefonu ali ob kavici. Takoj boš začutila olajšanje, častna beseda.

Poslušaj glasbo

Glasba je izvrstno sredstvo za takojšnjo spremembo in izboljšanje razpoloženja, pa saj to verjetno že veš. Obstajajo skladbe, ki te tudi v najslabših dneh lahko spravijo v dobro voljo, te pa še nikoli niso bile tako dostopne! Telemach je razširil svojo ponudbo, ki po novem omogoča tudi neomejen dostop do globalne pretočne glasbene storitve TIDAL. Ta prinaša več kot 70 milijonov pesmi vseh zvrsti domače in tuje glasbe ter 250.000 najkakovostnejših video vsebin, vključno z glasbenimi videospoti, ekskluzivnimi prenosi koncertov in prireditvami brez oglasov. No, kaj praviš? Dobra volja je na dosegu tvoje roke.

Za uporabnike Telemachovih fiksnih paketov EON Premium in mobilnih paketov NAJVEČ je TIDAL Premium vključen v storitev. Aktivirajte ga v svojem uporabniškem računu Moj Telemach in uživajte v nepozabni zvočni ter vizualni izkušnji.