Milka spodbuja nežnost na vsakem koraku

Predstavljaj si prijeten večer v mestnih lokalih tako kot vedno med koncem tedna, ko je ozračje sproščeno in na videz brezskrbno.

2. 5. 2013 | Promocijsko sporočilo

A samo na videz. Videti je, da pogosteje kot kdaj koli prej dekleta in fantje sedijo ločeno, vsak s svojo družbo in svojimi temami. Čeprav vlada prepričanje, da se pari najlažje spoznajo med nočno zabavo, je moč vse pogosteje naleteti na sliko, ki kaže ravno nasprotno. Celo pari, poročeni ali neporočeni, si pozabljajo izkazovati nežnost, čeprav je včasih potreben le droben dregljaj, da zbudijo svoja čustva in jih spremenijo v dejanja.

Zaradi takšnih primerov so pri ekipi Milka dobili idejo, kako bi to navado vsaj malo spremenili. Obiskovalce lokalov, klubov, kinematografov in večjih poslovnih stavb so presenetili s sladkimi in prijaznimi sporočili.

V preteklih tednih so vijolične promocijske ekipe obiskale kar nekaj lokalov in klubov ter poleg okušanja najboljše čokolade nudile tisto, kar ljudje še kako potrebujemo: dregljaj in spodbudo, da naredijo prvi korak in pokažejo nežnost. Pred kratkim sta se promocijskim ekipam pridružila tudi igralca Ana Marija Mitič in Aljaž Tepina, ki sta neko soboto presenetila obiskovalce kluba Nebotičnik in jih spodbudila, da so nekateri le naredili »prvi korak«. Utrinke s prijetnega srečanja je Milka delila tudi na svoji Facebook strani.

Filmske projekcije v kinematografih so bile obogatene z darilnimi čokoladami Milka, ki so jih promocijske ekipe delile obiskovalcem ter jih opominjale, da potrebujejo le malo poguma, da izkažejo ljubezen in nežnost svoji boljši polovici.

Na pomen izkazovanja pozornosti in nežnosti smo opozorili tudi zaposlene v večjih poslovnih stavbah. Promocijske ekipe so zaposlenim delile čokolade Milka s sporočilom, naj se le spomnijo na partnerja in naj obudijo prijetne občutke in trenutke ob izkazovanju pozornosti ter nežnosti.

S pomočjo čokolade Milka in s sporočili ter spodbudami k izkazovanju pozornosti in nežnosti so bila sklenjena številna nova poznanstva, že obstoječe pare pa so spodbudili, da skupne trenutke spremenijo v še nežnejše.

Vse novosti in druge zanimivosti, ki jih pripravlja Milka, lahko med prvimi spremljaš na njeni Facebook strani www.facebook.com/milka

milka

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri