Mike Vale vabi na silvestrovanje v Mansion Celje

Že veš, kje se boš mudila na zadnji dan leta in kako dočakala prvo jutro v letu 2014? Ne spreglej nadvse atraktivne možnosti, ki se obeta v celjskem Dvorcu!

11. 12. 2013

Da bo na večer, 31. decembra ob 22. uri, v Mansionu Celje zares posebna noč, obljublja glavna zvezda žurke s še bolj posebnim slovenskim globalno najhitreje rastočim DJ-ejem in producentom v svojem žanru. Mike Vale namreč želi to noč preživeti v družbi domače publike, ki ga podpira že od samega začetka. Poleg izjemnega vzdušja si lahko obetamo še kakšno presenečenje.

Najmanj, kar ti že sedaj lahko obljubijo, pa gotovo je:

  • darilo original CD - mix by Mike Vale
  • in Mansion Animation Team

... a le v primeru, da si stara 18+ ;)

Več o dogodku boš našla na spletni povezavi Mansion's New Years Eve with Mike Vale.

Na tako eminenten dogodek se gre seveda še predhodno prijaviti in si še pravi čas zagotoviti vstopnice.

Sprejemajo tudi rezervacije za mize in sicer na telefonsko številko: 041 210 611, lahko pa kontaktiraš tudi uradnega promotorja dogodka. Rezervacija miz zajema 1x boat in fast pass.

In naj te na tem mestu opozorimo še na VIP možnosti, ki ti znajo priti še posebno prav v primeru, če bi v dvorcu želela dočakati novo leto s svojo širšo družbo. Skupaj boste namreč lahko najeli VIP prostor (doplačilo 40 evrov) in z najemom dobili posebno varovanje, žur z Mike Valom in še marsikaj drugega.

Vabljena v dvorec na najdaljšo noč v letu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri