Migaj z mano in naredi nekaj dobrega zase in druge!

Fundacija Utrip humanosti in Lifestyle natural tekaško sezono Migaj z mano zaključujeta v Žalcu. V soboto, 8. septembra bodo tako znova skupaj migali zase in za mladostnike obolele za rakom.

Migaj z mano in naredi nekaj dobrega zase in druge! (foto: promo) promo
1. 9. 2012

Dobrodelni tek, ki ga organizira Fundacija Utrip humanosti združuje rekreacijo, naravo, druženje in dobrodelnost v celovit sklop. S tovrstnimi športno dobrodelnimi dogodki želimo spodbuditi ljudi k aktivnemu in zdravemu načinu življenja, ki energijo črpa iz narave. Zavedati se je potrebno, da je gibanje vsestranska aktivnost, ki krepi tako mišice, živčni sistem, krvni obtok in odlično vpliva na človekovo duševno stanje.

Če si želimo dolgega in kakovostnega življenja, moramo kakšno malenkost za svoje zdravje narediti tudi sami.

Zato se dobimo v soboto, 8. septembra ob 9. uri pred DVORCEM NOVO CELJE!

Skupaj bomo TEKLI in POMAGALI!

Pridružil se nam bo tudi judoist ROKI DRAKŠIČ!

Vsa sredstva zbrana s startninami – ki ob predprijavi znaša 5 EUR in na dan dogodka 7 EUR - se tudi tokrat nameni Štipendijskemu skladu Fundacije Utrip humanosti za mladostnike obolele za rakom.

Najbolj pripravljeni se bodo lahko podali po 8 kilometrski progi od Dvorca Novo Celje po hmeljski poti do Bio Nivo parka in naprej proti tekaški stezi po nabrežju Savinje, ta bo tekače vodila do ribnika Vrbje in nazaj proti startno ciljnemu prostoru. Polovico krajša proga (4 kilometre) bo speljana po hmeljski poti doBio Nivo parka, kjer bo pri »osvežitveni« točki obrat nazaj proti cilju. Najkrajša, 2 kilometrska krožna trasa pa bo speljana po hmeljskih kolovozih.

Prijave na 1. Dobrodelni tek Migaj z mano Žalec, Tečem in pomagam že potekajo preko mailainfo@l-n.si in telefonskih številk 031 657 605 ali 059 094 221.

Za zabavo bo poskrbljeno tudi po prihodu v cilj.

Najprej se bomo zdravo okrepčali, pred zaključkom dogajanja, predvidoma ob 13. uri, pa se bomo poveselili še ob žrebu in podelitvi praktičnih nagrad za udeležence.

Letos smo že migali in zmagali v Celju in Velenju na ...

  • ... 4. Humanitarnem teku/hoji v boju proti debelosti,  Zdravo hujšam in v štipendijski sklad Fundacije Utrip humanosti primigali 1.104,00 evre.
  • ... 1. Dobrodelnem teku Migaj z mano Velenje, Dob'r tek – zdrav tek, kjer smo s tekom v dežju in obilo dobre volje v štipendijski sklad za mladostnike, obolele za rakom, zbrali 614,00 evrov.
  • ... sedaj pa bomo prvič z dobrim namenom zamigali tudi v Žalcu!

Nihče ne more narediti vsega sam, vsak pa lahko naredi nekaj dobrega.

Zato Migaj z mano in naredi nekaj dobrega zase in druge!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri