Matrona, ki je pravilno napovedala, kaj se bo zgodilo z Ukrajino, razkriva: "Ne čaka nas vojna, ampak ..."

Če te skrbi, da bi se vojna preselila tudi na naše ozemlje, si preberi napoved mističarke Matrone. 

Matrona, ki je pravilno napovedala, kaj se bo zgodilo z Ukrajino, razkriva: "Ne čaka nas vojna, ampak ..." (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2022

Svet v teh dneh zaskrbljeno spremlja stanje v Ukrajini, zaradi nepredvidljivosti dogodkov pa so se številni zatekli k branju napovedi, ki so jih že pred časom napovedali najbolj znani mistiki in mističarke.

Med njimi je tudi Matrona, ena najbolj znanih mističark 20. stoletja, katero je v Rusiji priznala celo pravoslavna cerkev. 

Pravilno je napovedala cel kup dogodkov, med drugim tudi ...

  • Atentat na cesarja Nikolaja II. In njegovo družino.
  • Prvi nemški vojaški napad.
  • Začetek druge svetovne vojne.
  • Kako bo Stalin umrl in kaj se bo zgodilo po njegovi smrti.
  • Krepitev vpliva zahodnih držav.

Kaj pravi zdaj? 

Kot je napovedala pred svojo smrtjo, se bodo v 2022 na svetu začele dogajati strašljive stvari, razlog pa bo človeška pohlepnost. 

Urednica piše iz Ukrajine: "Tu ni več varnega kotička"

Za leto 2022 je Matrona tako napovedala padec gospodarstva v Rusiji in veliko socialno krizo v državi, katero naj bi povzročila velika nasprotovanja med ruskim prebivalstvom. Konec krize naj bi Rusi dočakali leta 2025.

V svojem videnju je govorila o revoluciji znotraj države, napovedala pa je celo, da bi lahko Rusija popolnoma izginila iz zemljevida, če bi ljudje začeli verjeti prevarantom. Napovedala je, da si bodo ljudje na ruski oblasti popolnoma prisvojili državo, večjih vojaških spopadov na območju Rusije pa ni predvidela.

Kaj pravi o svetovni vojni?

Matrona pravi, da se tretje svetovne vojne ni treba bati, ter da bo 'konec sveta' drugačen. Zapisala je, da bo v letu 2022 veliko smrtnih žrtev, vendar pravega razloga ni navedla, pisala pa je o 'sli sili', ki se bo postavila ob bok človeštvu.

Iryna Osypenko: "Sem pol Rusinja in pol Ukrajinka, to kar se dogaja, je zame ..."

Fotografije: Profimedia