Manjka le še sneg

 

... je v naslovu uvodnika novega Karving magazina, velike smučarske priloge, ki ga boš našla tudi v čisto novem Cosmopolitanu, zapisal Matevž Korošec.

5. 11. 2009

 

In ker po snegu že diši, ne spreglej nekaj novosti, s katerimi ti zna postreči nova smučarska sezona.

Pri sosedih!

Če morda še niste slišali: naše najvišje ležeče smučišče Kanin bo v letošnji sezoni končno povezano z italijasnko Sella Neveo. Ja res je, zdaj smo tudi smučarsko vstopili v Evropo. Ampak še bolj razvesljivo je, da je Kanin hkrati tudi prvo naše smučišče, ki je vključeno v sistem celotne regije. Ob nakupu pet-ali več-kot-petdnevne vozovnice bodo smučarji to lahko dvakrat izkoristili tudi v Trbižu. Tisti, ki se bodo odločili za sezonsko vozovnico Cartaneve, bodo smučali še na smuščiščih v Furlaniji in Julijski krajini in celo na Mokrinah ter treh drugih smučiščih na avstrijskem Koroškem, če bodo izbrali karto Alpe Adria.

Vredno razmisleka!

In še tale:

Pa pri nas?

Letošnja novost je tudi šestdnevna smučarska vozovnica, ki bo omogočala smučanje na vseh naših smučiščih.

Majhen korak naprej so torej le napravili tudi na naših belih strminah. Vprašanje je le, komu je vozovnica v resnici namenjena. Domačim ali tujim obiskovalcem naših smučišč?

Za večino namreč še naprej ostaja najugodnejši nakup vozovnic v predprodaji, novosti in nove občutke pa bomo še naprej raje iskali na smučeh.

Vse o slednjih si lahko, lično zbrano na enem samem mestu, prebereš kar v novem Karving magazinu, in pa ogledaš tudi v našem video testu!

P.S.

Ne spreglej še posebne ponudbe: Cosmo Ski Opening 2009! Še je čas, da se prijaviš! Noro bo!

MH_Test_smuci_0910