Mamica s TikToka razdelila splet, potem ko je od 18-letne hčerke zahtevala TO

Kaj pa ti meniš? Bi naredila enako ali nikakor ne? 😳

Mamica s TikToka razdelila splet, potem ko je od 18-letne hčerke zahtevala TO (foto: Profimedia) Profimedia
14. 9. 2022

Američanka je dodobra razdelila splet, ko je na TikToku objavila, da je od svoje 18-letne hčerke zahtevala, da podpiše pogodbo, če želi živeti doma.

V videu, ki si ga lahko ogledaš spodaj, je razkrila, da se je njena hčerka strinjala, da na mesec plača 100 dolarjev za "stroške, sobo, hrano in vse ostalo".

"To je edini račun, ki ga plačuje – nima obrokov za avto, ne plačuje zavarovanja ali računa za mobitel," je še dodala.

Poglej pogodbo, ki jo je dobila za podpisati 18-letnica:

@c_d_g Rent a room#droppinbytoshowlove #daughter #mother #18 #leaseagreement #setupforsuccess #softplacetofall #saftynet #stayinhome #myhouse #myhousemyrules ♬ It's The Hard Knock Life - Annie Movie

No, po več kot 1,6 milijona ogledov, je bilo jasno, da so bili njeni sledilci močno razdeljeni.

Eden izmed njih je zapisal: "Zadeva je takšna. Kot je govorila moja mama: 'Ne bom za vedno tukaj, zato te moram naučiti, kako poskrbeti zase'," drugi pa je dodal: "Obožujem to! Nauči te odgovornosti, hkrati pa še imaš zmeraj občutek varnosti, v kolikor potrebuješ pomoč! Odlično opravljeno, mami!"

Po tem, ko je prevaral svojo ženo, so NJEGOVI starši storili TO (vsaka čast!)

A vsi se niso strinjali z njenim pristopom. Eden izmed sledilcev ji je namreč napisal: "Moji starši so naredili to in zdaj več ne komuniciramo! Vso srečo, kaj naj rečem."

"Razumel bi, da to storite po študiju ali kaj takšnega, ampak takoj po srednji šoli, bi preprosto odšel in s svojo mamo več nikoli ne bi spregovoril," je zapisal drugi.

No, američanka se je kaj hitro oglasila z novim posnetkom, v katerem je razložila, zakaj se je odločila za to.

Kot je povedala, je pri 16-ih ostala sama z otrokom. "Moji starši niso naredili ničesar, da bi postala uspešna, zato sem se morala boriti za vsako stvar, ki jo imam. In ne želim si, da bi morali to početi tudi moji otroci. Zato jih vse, kar počnem, pripravlja na resnični svet," je pojasnila in dodala, da ima hčerka še tri starejše sorojence, ki so se vsi odselili od doma, živijo na svojem in vsem gre zelo dobro.

"Skupaj sva še iz srednje šole, zdaj pa zahteva DNK test očetovstva, ker ..." (izpoved šokirane Slovenke)