Majski Cosmopolitan spremlja Cosmo Stil in Lepota

Spet je prišel čas, da dobro preštudiramo modne in lepotne trende sezone. Spet je tu posebna priloga Cosmopolitan Stil in Lepota!

28. 4. 2011

Na skoraj 50 straneh so snovalci revije Cosmopolitana razkrili kup modnih in lepotnih skrivnosti, prebrskali vsebine garderobnih omar in poskrbeli za zanimivo branje z okusom po modi in lepoti.

Naj ti priloga Cosmopolitan Stil in Lepota služi kot postaja, preden se lotiš brskanja po prepolnih policah trgovin, in ti pomaga razmisliti o tem, kakšen bi lahko bil tvoj zmagovalni videz.

Najnovejši Cosmopolitan Stil in Lepota boš našla v novi, majski številki revije Cosmopolitan.

Majske cukerčke je v svojem uvodniku takole predstavila urednica Tina Deu:

"Tako kot v vsaki je tudi v tej številki nekaj člankov, ki so mi še posebej ljubi. Všeč mi je, da smo končno uvedli novo rubriko Cosmo kofetek (str. 50), v kateri s tremi fanti razglabljamo o poroki, zvestobi in še čem. Ko sem prebrala prvi Kofetek, me je najprej prešinilo, da so tile naši fantje res hecni, potem pa, da bi brez njih res težko. Zagotovo vas je med vami nekaj, ki bi težko brez tetovaže, in tudi nekaj, ki o njej še premišljujete – zato pišemo o tetoviranju (str. 58). Poučen in uporaben pa je tudi prispevek o negi zob, ki smo ga pripravili zato, ker je na zobozdravniškem stolu in z odprtimi usti res težko temeljito izprašati vedno prezaposleno zobozdravnico. Vsi odgovori so zbrani na strani 90. No, pa tudi povsod drugod."

Razlogov za nakup novega Cosma je tokrat torej več kot dovolj.

Prihodnja številka Cosmopolitana bo čisto poletna – 26. maja nikar ne pozabi nanjo.