Majski Cosmopolitan s prilogo in priloženo šminko Catrice

Na prodajnih mestih po Sloveniji poišči novi Cosmopolitan, ki je tokrat bogatejši za kar 48 strani posebne priloge Zdrava & seksi, in kot da že to ne bi bilo dovolj za nakup, bo tokrat priložena še šminka Catrice - izbirala pa boš lahko med kar štirimi odtenki. 

29. 5. 2014

sminka

Iz uvodnika majske številke ...

V imenu vseh Cosmo prijateljic

Vsako poletje se znajdeš pred enakimi dilemami: katere kopalke izbrati, kako se boš znebila kilograma ali dveh, ali kako boš začela športati in vlagati vase. Vendar če vase vlagaš čisto vsak dan, imaš več možnosti, da boš zadovoljna, srečna in nasmejana. Si to, kar misliš, da si. V vsakem primeru, če misliš, da boš dosegla svoj namen, ali če misliš, da ga ne boš, imaš prav. Zato se pohvali in nagradi, predvsem pa ne pozabi, da so malenkosti tiste, ki te bodo pripeljale do cilja. Za spremembo, ki si jo tako želiš, ne potrebuješ nič drugega kot nasmejana in odločna jutra, nekaj metuljčkov v trebuhu, dober načrt in prijateljice, ki te bodo spodbujale na tvoji poti.

In jaz jih imam veliko! Ko sem se pred tremi tedni odpravljala v Argentino na konferenco Cosmic, kjer smo se dobile Cosmo urednice iz vsega sveta, se mi ni niti sanjalo, česa je ženska moč sposobna. Toliko zgodb, toliko navdiha, toliko vzornic, ki so tukaj zato, da ti stojijo ob strani, te zabavajo, svetujejo ali ti le ponudijo roko, ko jo potrebuješ. Delile smo si nasvete, kramljale tudi o moških, karieri, novih trendih, predvsem pa o vas, drage bralke, ki nam dajete največ moči.

Ker si resnično želim klepetati s tabo, mi kar pogumno piši na manca.campa@adriamedia.si. Če imaš super idejo, če bi bila rada še bolj povezana s Cosmom ali kadar imaš slab dan in bi se rada le s kom pogovorila. Obljubim, da se bom potrudila, da odpišem čisto vsaki od vas.

podpis Manca Čampa

cosmo

Ne spreglej tudi!

Super priloga k reviji!

  • Bodi seksi in zdrava

prilogaMotivacijo za predpoletne podvige boš našla na kar 48 straneh priloge Zdrava in seksi, zato poišči tisto, kar pri tebi najbolj učinkuje.

Sicer pa je čas, da preizkusiš kaj odštekanega (denimo seks v šotoru na enem od festivalov, ki jih boš obiskala to poletje), naredi kakšno dobro dejanje, znebi se rutine, ki te utesnjuje, predvsem pa nikoli, res nikoli ne pozabi na svoje prijateljice! One so tiste, ki te definirajo, skrbijo zate in so tu takrat, ko jih najbolj potrebuješ.

Razpisujemo!

  • Poletni nagradni natečaj za tvojo zgodbo!

Razpisujemo natečaj za najboljšo poletno zgodbo, ki jo bomo objavili v avgustovski številki, več o natečaju pa najdeš na www.cosmopolitan.si/poletna-zgodba.

Fotografije: Meta Kač, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri