Majski Cosmopolitan prihaja s prilogo Cosmo stil

Kar 64 strani novega Cosmopolitana smo namenili modno-lepotnim trendom za to sezono. Obiskali smo Fashion Week Aquafresh, brskali po torbici Zale Đurić Ribič in izbrali najlepše superge ta hip. Uživaj v raziskovanju novih smernic, ki jih boš lahko odlično skombinirala s tistim, kar že imaš v omari.

27. 4. 2014

Majski številki tvoje najljubše revije je odgovorna urednica Manca Čampa v svojem uvodniku namenila naslednje besede:

Pomladni kaos

Hej, super si videti! Hvala? In že smo tam, ko nisi prepričana, ali je bilo to mišljeno kot resnična pohvala ali kot komentar, ki se ti zažira v tvoje misli še ves dan: Sem preveč vpadljiva? Premalo opazna? Navadna? Mi kaj štrli? Priznam, da je tega vedno manj. Malo sem dobila trdo kožo, malo mi je tudi vseeno. Tako mi gredo tudi pohvale že lažje v ušesa. Da bodo šle tudi tebi, odpri stran 30.

Kaj pa kritika? Katera najbolj boli? Morda tista, ki leti na račun tvojega samskega življenja (članek o tem najdeš na strani 58) ali opazka mame, da kljub svojim 30 letom še vedno mrzlično pogleduješ na telefon in da ni trenutka, da se šefu ne bi javila vsaj prek e-pošte, pa tudi če je to ob pol dveh zjutraj? Kritike so sila nehvaležna stvar, zato je najbolje, da jih vzameš dobronamerno. "Hvala, ker si me opozorila, bom razmislila še v tej smeri." Ali pa: "Super, nisem vedela, da si na tem področju tako načitana. Zdaj vem, koga lahko vedno vprašam za nasvet." Takšna odgovora bosta ravno prav zbadljiva, pomirjujoča in zabavna hkrati. Razloge, zakaj je vredno, da vsaj za trenutek odložiš telefon, najdeš na strani 54.

Pobrendiraj se

Povej, kaj si misliš, in ti povem, kdo si. Če te še ni zajela mrzlica modnih kosov, ki kričijo Coca-Cola, Batman, Chanel ali McDonald's, te še pred poletjem zagotovo ujame. Subtilno, prikrito izpostav­ljanje blagovnih znamk so zamenjali zloglasni slogani vsega, kar te obdaja. Si boš drznila plisirano krilo razorožiti z majico najljubše skupine? Zakaj pa ne, če se tako počutiš, ni s tem nič narobe. Ne nazadnje je moda tukaj zato, da si poenostaviš vsakdan, malce preizkusiš meje, predvsem pa da se dobro počutiš, ko se sprehajaš po mestu in so tvoje misli osredotočene na kofetkanje v čudovitih sončnih popoldnevih.

Manca Čampa

Naslovna fotografija: Petra Cvelbar