Maja Keuc Amaya v sodelovanju z Drillom predstavlja novo (čisto drugačno) pesem (VIDEO)

Si za nekaj novega? Prisluhni tej pesmi.

Maja Keuc Amaya v sodelovanju z Drillom predstavlja novo (čisto drugačno) pesem (VIDEO) (foto: Instagram/ @amayamusicofficial) Instagram/ @amayamusicofficial
16. 11. 2021

Maja Keuc je v sodelovanju z reperjem Drillom in ekipo nadarjenih glasbenikov pripravila čisto novo skladbo, za katero pravi, da je oda mladosti.

"Skladba je oda mladosti, ki govori predvsem o tem, da si mlad lahko za vedno, če se tako počutiš ter, da leta v resnici ne igrajo vloge. Se pa kot vse stvari tudi mladost enkrat konča, zato jo je treba ceniti in živeti s polnimi pljuči.

Torej - živeti življenje na polno! Prav tako opozarjava, da je mladini potrebno pustiti uživati mladost, da tudi, ko ostarimo ne pozabimo, da smo bili vsi, oziroma smo še vedno, enkrat mladi. Komad sva posnela pri devetindvajsetih letih s priokusom, da nama dvajseta polzijo iz rok, ampak prepričana, da bova v sebi mlada za vedno."

Pesem sta ustvarila s pomočjo priznanih glasbenikov kot so Tadej Košir, ki je prispeval električno kitaro, bobnarjem Davidom Morganom, klaviaturistom Denisom Beganovićem na matrico od producenta Primoža Goloba "Taube", miks ter mastering skladbe je pa delo producenta Rodah-a.

To o sodelovanju pravi Maja:

"Drilla res močno spoštujem! Surov flow, močno in zelo spretno ubesedena vsebina, redek občutek za melodijo in intonacijo, karizma, ki se je ne da prezreti in hkrati res občudujem njegovo vztrajnost in delavnost! Tudi primorščina mu res ne škodi (hah)"

To da Drill: 

"Amayo spremljam že več kot deset let in odkar sem jo prvič slišal peti sem si neizmerno želel sodelovati z njo, saj menim da je najboljša vokalistka pri nas in daleč naokoli, izjemen talent in zelo karizmatična, topla ter skromna oseba, ki je rojena za odre. Pri njej se opazi pevska kvaliteta svetovnega kova, neomejen razpon, smisel za ritem, odrska prezenca skratka paket, ki ga redko kdo poseduje. Zelo sem vesel, da sva se povezala in skupaj ustvarila ta komad ter začrtala nadaljnjo skupno sodelovanje.

Video si lahko pogledaš tukaj: