Lush z dišečimi novostmi za dan žena in materinski dan

Če ti je zmanjkalo idej za darilo za prihajajoči dan žena in materinski dan in če bi želel (ali pač želela) podariti nekaj posebnega, inovativnega, dišečega in navsezadnje tudi uporabnega, potem Lush kaj lahko postane tvoja odrešilna bilka.

8. 3. 2012

V nadaljevanju ti predstavljamo popolnoma nove izume, izdelane posebej za vse vaše najljubše ženske.

Podari jim dišeče presenečenje in jih razvajaj z omamnimi dišavami na njihov dan.

Vsak od teh čudovitih izdelkov je izdelan z vrhunskimi sestavinami in eteričnimi olji, ki niso testirane na živalih, brez konzervansov in embalaže - torej izdelki niso prijazni le do nas, ampak tudi do Matere Zemlje.

Lushove peneče dišeče novosti!

Na voljo je nova kolekcija inovativnih penečih kopeli na palčkah, ki so namenjene za večkratno uporabo, izdelanih posebej za prihajajoči dan žena in materinski dan. Uporaba palčk je zelo preprosta in na trenutke resnično čarobna …

Naše ljube dame in mame se bodo počutile kot vile iz kakšne pravljice, medtem ko bodo s palčko nekajkrat švignile po kadi z vodo in z njo ustvarile gore čudovito odišavljenih, za kožo mehčajočih mehurčkov. Potem bodo čarobno palčko odložile na suho mesto, da jo bodo lahko znova uporabile – čarovnija bo učinkovala za 6 razkošnih kopeli.

lush

Izbirati je mogoče med tremi kopelmi: Mum, Mum Tulip in Madame Butterfly.

  • Mum peneča kopel za večkratno uporabo

Namesto pravega cvetja podarite vaši mami domiselno rožico, s katero si bo lahko privoščila toplo, sproščujočo in dišečo kopel. Odišavljena je s poživljajočo mešanico pomaranče, limete in brinovih jagod – dišavo, ki spominja na sveže pokošen travnik.

lush

  • Mum Tulip peneča kopel za večkratno uporabo

Tulipan kot ga še niste videli … Odišavljen je s slastno čokoladno-pomarančno dišavo, z dodanim oljem grenivke in bergamotke za dvig razpoloženja. Za končno ugodje in toplino pa bosta poskrbela kakav in sladka tonka. Tulipan, ki bo ustvaril gore slastnih mehurčkov!

lush

  • Madame Butterfly peneča kopel za večkratno uporabo

Ljubek, roza metulj odišavljen s čudovitim absolutom vrtnice in vrtničnim oljem, ki sta odlična za nego kože. Vsebuje tudi kanček olja limone in egipčanske geranije, ki kožo balansirata, medtem ko masli kakava in kariteja poskrbita, da bo koža zaščitena, nahranjena in mehka kot žamet.
Popolnoma nov Lushev patent! Kopel na palčki, ki je pravzaprav prašek za pomivanje posode.

lush

  • The Washing Up Fairy kopel za večkratno pomivanje posode

Magična, rožnato-zelena vila bo poletela nad vašo kuhinjo, se potopila med vašo umazano posodo in jo do bleščeče čistoče pomila, vaše roke pa neverjetno zmehčala.

To kopel na palčki, ki je namenjena za pomivanje posode in je brez konzervansov ter odvečne embalaže, smo izumili posebej za materinski dan.

Načrt je takšen: medtem ko ti pomivaš posodo s to čarobno vilo, se draga mama sprošča v dišeči kopeli ali pa, udobno nameščena, ob kakšni dobri knjigi, najljubši tv nadaljevanki, sproščujoči glasbi … Uporaba palčke je preprosta; natočiš vodo v pomivalno korito, švigneš nekajkrat z vilo skozi vodo in ustvarila boš gore, po limoni dišečih, mehurčkov. Potem odložiš palčko na suho mesto, da se posuši in jo znova uporabiš pri naslednjem umivanju. Zadostovala bo za 8 umivanj.

lush

  • Putty for Your Hands čistilna ploščica za roke

Neverjetno mehčalna ploščica za umivanje rok. Idealna za razpokano, suho in hrapavo kožo. Izdelana je z učinkovitimi, popolnoma naravnimi sestavinami, ki se že od nekdaj uporabljajo kot prva pomoč za suho in razpokano kožo. Vsebuje pomirjajoči oves, mehčajočo slezovo korenino in karitejevo maslo, kanček antiseptične mešanice olj kamilice, čajevca in sivke, ki kožo zaščitijo. Po uporabi te ploščice bodo roke doživele popolno preobrazbo – ponovno bodo gladke in mehke!

lush

  • Mamma Mia darilni paket

Darilo za naše drage, prezaposlene mame, ki si zaradi pomanjkanja časa ne morejo privoščiti sproščujoče kopeli, bi se pa zelo razveselile kakšnih drugih, a zato nič manj vrednih, dišečih priboljškov. Paket vsebuje izbrane izdelke za nego rok kot sta obnovitveni balzam za nohte in obnohtno kožico Lemony Flutter in vlažilni serum za roke Tiny Hands. Potem je tu še čudežna vila za pomivanje posode Washing Up Fairy. Za mehko in negovano kožo telesa bo poskrbelo kremno, hranljivo sadno milo Sultana of Soap in regenerator za kožo Ro’s Argan Body Conditioner, ki bo kožo ne samo obnovil, ampak tudi ovil v čutno vrtnično dišavo.

lush

Mini nagradni izziv

Bi karkoli od tega preizkusila (ali pa podarila eni od čudovitih žensk, ki te gotovo obkrožajo v tvojem življenju)?

Na nagrade@adriamedia.si nam pošlji kratko impresijo na temo:

  • najljubša ženska v mojem življenju (lahko je to tvoja mama, sestra, sorodnica, prijateljica, znanka ali kar slavna oseba, ki ti je iz nekega razloga še posebno ljuba (ali celo zgled)).

Ne pozabi pripisati svojih podatkov: ime, priimek, naslov in telefonsko številko.

Že naslednji teden izžrebamo štiri, ki bodo po pošti prejele po enega od zgoraj naštetih Lushevih novosti!