Lovable Fairy Tale v klubu K4

V sredo, 11. maja 2011, bo kultni ljubljanski klub K4 gostil Lovable Fairy Tale. To bo prvi tovrsten dogodek istoimenskega koncepta v Sloveniji.

4. 5. 2011

Gost večera bo Peter Dundov, najbolj vroče ime hrvaške elektronske scene. Nastopali bodo še Matthew Hoag in Dee Face.

Vrnimo ljubezen na plesišče

Sam projekt si je DJ Matthew Hoag zamislil kot nekakšno vračanje h koreninam  elektronske glasbe. Povratek v čase, ko je bila za dobro zabavo potrebna samo pozitivna naravnanost in močna želja po plesu in smehu. Nasprotje trendu vedno bolj temačnih tem v elektronski glasbi ter zaskrbljenih obrazov na zabavah. Pozitivno energijo naj bi skozi glasbo prinašali publiki, na plesišču naj bi ponovno zaživela tista sveža, organska energija kot nekoč.

Lovable Fairy Tale je mlad projekt v fazi širjenja in deluje na več področjih.

Začel se je v klubu The Code (Subotica) v  Srbiji, ki gosti Matthewa štirikrat na  leto, nadaljeval pa se je v obliki mesečne radijske oddaje na Proton radiu, na kateri poleg Matthewa Hoaga gostujejo še mladi neafirmirani DJ-i s področja bivše Jugoslavije.

11. maja 2011 bodo za atmosfero poskrbeli Petar Dundov, hrvaški DJ ter uspešen producent, ki je v zadnjih časih izjemno produktiven, DJ Dee Face iz Srbije, ustanovitelj organizacije Happy Novi Sad, ene od vodilnih glasbenih organizacij v Srbiji ter seveda Matthew Hoag, ki si je projekt tudi zamislil.

Cosmo ekspresno podarja dvojno vstopnico

Če si se imela namen dogodka udeležiti, se poteguj za dve brezplačni vstopnici. Vse, kar moraš tokrat storiti je, da na nagrade@adriamedia.si (v naslov elektronskega sporočila vpiši Lovable Fairy Tale) zapišeš, da si želiš na dogodek in pripišeš svoje osebne podatke.

Žrebamo že čez nekaj dni ;)