Lolobrigida v soboto na Schengenfestu!

Hrvaško-slovenski disko-punk band Lollobrigida je na veselje svojega, čedalje večjega, občinstva pripravil novo presenečenje. Fantje in dekleta so marljivo delali na novem singlu-videospotu za pesem 'Ja se resetiram'.

3. 8. 2012

Posebej pa so ponosni na to, da sta celotno delo opravila dva izmed članov skupine Lollobrigida, Ida in klaviaturist Kleemar. Spot je narejen brez posebne osvetljave, maske in drage opreme, vendar s polno truda in volje. To je zgodba skozi oči članov banda.

Snemali so le z mobitelom v Zagrebu, Ljubljani, Velenju in Murski Soboti.

'Ker Kleemar živi v Sloveniji, se vidimo samo med konci tedna, tako da smo celoten videospot snemali med odmori med tonskimi vajami in koncerti, in sicer kar ves mesec. Medtem ko so drugi večerjali, sva šla  v akcijo! Trgi, parkirišča, polja, pisarne in prodajalne ter tudi smučarska skakalnic. Iz nakupovalnega centra so naju vrgli ven, na polju so naju opekle koprive, ampak vsak trenutek je bil užitek', je povedala navdušena Ida.

Pesem 'Ja se resetiram' je na aktualnem albumu Pilula, na katerem je 13 punk-disko poskočnih in visoko-energentskih pesmi. Za njihov divji in izvrsten zvok je poskrbel slovenski producent Gregor Zemljič.

Skupina slovi po odličnih in s pozitivno plesno energijo nabitih živih nastopih, zato tudi ni neobičajno, da imajo preko poletja nekaj izjemno zanimivih nastopov.

V Sloveniji jih bomo med drugim videli na Schengen festivalu, na Ptuju in v Novi Gorici, na tujem pa velja vsekakor izpostaviti nastop na Fusion odru vedno atraktivnega in vodilnega, najbolj pomembnega festivala na Balkanu: Exit festivala v Novem Sadu.

V septembru pa so povabljeni tudi Warrior Dance festival v Beograd, na katerem so glavni nastopajoči kultni britanski elektro-punkerji The Prodigy.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri